Rôzne

Kolačik chýtenýý odspodu :/Cierna tma..najhorsie co nas odradi pri pečení :/..:)Mam pravdu?:)))

wewitta - fotkawewitta, 22. februára 2013

:) Stáááva sa :)

@zareaguj


Diskusia k téme

turistka
Voľakedy pri plynovej rúre som občas mala takýto "úspech". Plynovú rúru som nemala rada, bola súčasťou nového bytu, to mnohé pamätajú. Dnes varím a pečiem na kombinovanom sporáku, odvtedy nemám dole nič prihorené a som spokojná :-)
eva53
nedaj sa odradiť a peč ďalej, niekedy sa zadarí a niekedy nie :-)
marianne
Moja zlata,keby si Ty vedela,co mne uz vsetko zhorelo:-))
violetacamorova
Keď nie je dobrá rúra tak to nie je nič moc, najradšej by som potom vyskúšala všetky nepečené zákusky z varechy:) Ale naozaj tak som si hovorila, keď som sa presťahovala do iného bytu a tu je taká rúro-gril-mikro. Ale už som si zvykla, pečiem v nej piškóty, kysnuté nie veľmi a na vianoce som v nej dokonca upiekla hus. Tak jej musíš prísť na jej "muchy" :)
tkatka
U plynovej rúry moja svokra zvykne dať pod koláča plech a koláčik sa nechití.
soncya
Prinajhoršom ostrý nožík, obhorený spodok pekne oškrabkať, dať plnku, krásne načančať a tváriť sa, že je všetko tak ako má byť. :o)
hubata
Žiadny problém: vezmem strúhadlo a koláč ostrúham od pripečeného až po zdravú časť koláča - a nikto nič nevie ...........
silvi
ja stale kurim drevom, mam aj drevenu ruru. Mam nadhernu zelenu pec ale pecenie je pre mna horsie nez navsteva xzubara. To aby som mohla upiect kolac musim hodinu kurit suchym tenkym drevom aby to ako tak slo, potom ked sa pozabudnem, tak je v peci tma a ked to prezeniem, tak mame namiesto zakuska uhlie. Ale ked robim pizzu, je vyborna
gordonko
tak ako píše @tkatka podlož podto ešte jeden plech ,alebo sa zvykne dole rostiahnúť alobal aby rozložil teplo
samantha14
len poriadne vyvetraj, nikomu sa nepriznaj a skús znovu určite ti to pôjde
jeka
skús dať na spodok plech so solou,aspoň ja som to tak mávala ked sme bývali v paneláku