Rôzne

Kam zmizela Zirafninka

mijaita - fotkamijaita, 12. mája 2013

Kam odcházejí všichni ti, kteří přidávali tak krásné recepty jako Zirafninka? Naposledy přispěla v únoru a od té doby ani vidu, ani recept. Nevíte něco o ni?

@zareaguj


Diskusia k téme

mijaita
@katka78 to jsem rada, ze jsem diskuzi zalozila, o tom webu jsem nevedela, tak dekuji! Uz je v RSS. Docetla jsem se, ze se letos stehuje, tak mozna proto nebyla dlouho videt. I kdyz je pravda, ze lide odsud odchazeji i proto, ze web se nikterak nevyviji, protoze "neni cas". Komentovat to ovsem nema smysl. Politika je takova, ze odejdes, odejdi, prijdou jini....
katka78
@mijaita Rada som pomohla, sama som veľmi rada, že som o jej recepty neprišla, je veľmi kreatívna a inšpirujúca.
monzet
Tak nejak tu víťazí kvantita nad kvalitou....A nemyslím tým len recepty,ale aj prispievateľov:-(
mijaita
@petr chybi mi hlavne proto, ze smazal recepty, ktere jsem mela ulozene. Ja bych i chapala, ze si odchazejici vezmou zpet sve recepty, ale mohly by zustat alespon nazvy. Nebo by mohly ty recepty zustat v KK kazdeho, kdo si je ulozil. Jinak pokud nekdo chce odejit, je to jeho volba a vule, kazdy ma nejaky svuj duvod a zaplat za to Varecha, ze je tu svoboda volby. Ne vsude tomu tak je!
Zirafninak nic nesmazala, za to ji velky dik !
mracik9
mijaita,aj ja mám stále väčší pocit,že tie ktoré ma vedeli potešiť radou aj pochvalou odchádzajú,neviem čím to je,ale stále sme tu a dúfam aj v ich návrat :))
katka78
@ethanel tak isto chýba (aj mnohí ďalší ), ale avizoval vlastný web, takže si rada počkám a budem chodiť aj tam :)
mijaita
@katka78 a spol myslim si, ze kdyby mela Varecha majitele, ktery web postavil, tak ten by se o nej staral a pecoval o jeho chod, napln i o ty, pro ktere ten web postavil. Ale takhle? Neni reseni, neni vule, neni duvod a podle toho to tu vypada. A vypadat bude.
mijaita
Co se upadku pridavanych receptu tyka, je to tezke. Vetsina nema pristup ke koreni, jini ani doma s nicim novym prijit nemohou. Presto se chteji uplatnit a nejaky recept vlozit. A tak sem prichazeji dalsi a dalsi pagaciky, halusky, kyselice, bryndzove pomazanky. Nemluve o tom, ze ani neni vule se podivat, jestli tu takovy recept uz neni. Prece ten "jejich" je nejlepsi nebo je potreba ho lidem pripomenout. Ja to opravdu docela chapu. Ma tohle reseni? Uprava webu je neco jineho. Neni zajem. A tak si kazdy, kdo ma jen trochu moznost, udela vlastni blog, ktery si spravuje a nemusi se nikoho doprosovat. Coz take chapu. A pak jsou tu (byli) taci, jejichz jesitnost neunesla ani diskuzi na tema jejich receptu.
Tak nezbyva, nez se se vsim po svem vyrovnat. Zustat nebo take odejit.
renulienka
@katka 78, dakujem za Zirafninkin blog,tiez mi tu chybala, a pozri si ,,Recepty nie len pre gurmanov,,-mozno Ta potesim teraz ja ;-)
matata1
Ahojte všetci varecháči, mne tu chýba veľa ľudí a je mi smutno, že odišli (niektorí bez stopy). Škoda!!!