Reštaurácie

Jedz Koľko Vládzeš v Luxuse v Kempinski

pepso - fotkapepso, 2. júna 2013

Ešte predtým, ako ma zlynčujete, tak mi dajte pár viet k dobru.

Keď mi priateľka navrhla, aby sme išli do Kempinski na brunch
(spojenie raňajok s obedom), skoro mi zaskočil obed v krku. Veď
logicky to musí byť strašne drahé, nie?!

A čudujte sa, ono to až tak drahé nie je.

Vysvetlím.

Za 39 EUR (čo nie je málo a určite to na jedlo len tak neminieme)
dostanete totiž 3 hodiny toho najlepšieho 5-hviezdičkového jedla
v tematickom štýle, ktorého môžete zjesť koľko len chcete.

Žiadne obmedzenia, nič. Ale ok, aj to by bolo za 39 EUR trošku
málo, však? No, Kempinski prihodil ešte aj pobyt v ich luxusných
wellness zariadeniach.

Takže poďme počítať spolu - predstavte si, že idete na sviatočný
obed do lepšej reštaurácie. S dezertom, vínkom a hlavným jedlom
tam necháte tak 20 eur. Potom chcete ísť do wellness na 2
hodiny aspoň, tam necháte ďaľších 20.

V Kempinski máte luxus piatich hviezdičiek za 39.

Neviem, ako sa to zdá vám, ale ja s priateľkou tam určite raz
výnimočne skočíme, na narodeniny alebo tak - fakt sa to oplatí. A
Keďže je to Kempinski, všetko je v brutálnej kvalite :)

Ako sme sa tam cítili, plus veľa fotiek nájdete u nás na Bratilicious
 bratilicious.com/centrum/brunch-kempinski-bratislava/...

@zareaguj


Diskusia k téme

denyany
áno, všetko to vyzerala skvele. určite ste si pochutnali a užili si krásny pobyt. len ja by som ten wellnes dala pred jedlom, ja keď sa tak najem, tak už ma tieto veci nezaujímajú :-D
silvia68
V Kempinsky som bola , wellnes luxusný, ale pravdu povediac čakala som lepšiu kvalitu jedla za tie peniaze.Personál bol úctivý ale studený. Hotelov som prešla veľa a keď si mám vybrať, radšej pôjdem do menšieho hotela, kde si zákazníka vážia a tešia sa mu a je tam rodinná atmosféra. Veruže oveľa kvalitnejšia a chutnejšie som sa najedla v Kolowrate v Tatranskej Javorine ako v Kempinskom. Obsluhoval nás Pán čašník, ktorý vedel, čo je úcta k hosťovi a solídne chovanie, pamätá ešte Fidela Castra a všetkých socialistických papalášov. A ani teraz si nedovolil vyjadrovať sa o nich zle. slušnosť a lojalita k hosťovi na prvom mieste. Treba vyskúšať , lebo nie je všetko zlato čo sa blyští.
arasidka
:))) dobre, je to o jedle, ale aj tak to strašne smrdzí reklamu? Ne?
samanka
teraz neviem-silno mi to pripomína všetky dovolenkové hotely-Turecko, Egypt, Mallorcu, etc....to už naozaj tí manažéri nevedia vymyslieť niečo originálne? Súhlasím so Silviou, menší hotel, menej možno nablýskaný, ale srdečnejší.....a naozaj to zaváňa reklamou....
amelie
pepso, nie si príliš vyberavý, brunch u kempinského mi pripadá ako trošku lepší mekač... Sorry
katkat
jejda nenky, ved @pepso sem takto raz za cas napise o nejakej restauracii, ma blog na to zamerany, urcite nema dohodu s kempinski hotelom... preco ho nikto z reklamy neobvinoval ked hodnotil lacnejsie restauracie ostane zahadou :)
babav
Jednou z odporucanych tém v diskusiách sú "reštaurácie" !
pepso
Ak si neželáte diskutovať o reštauráciách, v ktorých som osobne bol, nechoďte do mojich diskusií. Nadpis jednoznačne určuje, o čom píšem a o čom sa budeme baviť, takže si nie som istý, či sa to kvalifikuje ako "nenápadne servírovaná reklama", hlavne keď mám takýchto článkov viac ako 20, úplne každej sorty, cenovej kategórie a podobne. Iste, určite som dohodnutý so všetkými, aby som im robil reklamu. Preboha. Veď keď sa vám nepáči, nechoďte tam.

Ok, ale dosť bolo negativizmu, skúsim na vás reagovať :)

@denyany nie je problém, do wellness sa dá ísť aj predtým, asi to tak nabudúce aj spravíme...lebo po tom kvante jedla sa nám fakt nechcelo robiť nič len ležať :D

@silvia68 to je veľmi možné. Kolowrat vyskúšame a napíšeme o ňom, len čo bude možnosť :)

@arasidka neviem, ako ináč písať keď sa nám páčilo. Asi by sme mali tak klasicky po slovensky písať len o tom, čo sa nám nepáčilo, či ako to myslíš?

@samanka na jedle je super to, že každý má rád niečo iné. tento štýl ti nemusí vyhovovať, ani nikto neráta s tým, že všetko bude vyhovovať každému. My tento "dovolenkový" štýl nemáme každý deň, ani nechodíme na dovolenky, takže pre nás to bolo skvelé.

@amelie nie, nie som príliš vyberavý a myslím, že je to práveže cnosť. Ale mám pocit, že si tam na tom brunchi nebola, lebo absolútne netuším, čo ti pripomína mekáč. Ak máš mekáčovský pocit z jedného burgera, čo je povinná súčasť skoro každého kanadského brunchu, tak čo už.

@morenajea áno, hej, dokonca som na tom zarobil až 0 eur. super reklama, asi som zlý podnikateľ.

@katkat a @babav vďaka. aspoň niekto, kto tu používa rozum. chutilo to super, chystáme sa na ich posledný "Best of Brunches!" :) ak stíhate, pridajte sa k nám.

Úprimne? Vedel som, že akonáhle niekto uvidí "Kempinski", tak začne okamžite vidieť na červeno a vyhlasovať, ako je to platená reklama. Nejde mi do hlavy, prečo to nikto nevykrikuje pri iných recenziách.

Prepáčte mi tvrdé slová, ale pokiaľ chcete naďalej reagovať ako praví Slováci (podozrievam, nadávam, frflem, mám predsudky), je to váš problém. My, čo predsudky nemáme, si pôjdeme pochutiť na skvelom jedle :)
arasidka
@pepso , niektoré tvoje slová a vety príliš pripomínajú tzv. "masírovanie mozgov", ak vieš , ako to myslím. Viac nemám k tomu čo dodať .
ankabanka
pre mna vitana informacia, iste vyskusam ked sa vratim.
Brunch je prave fantastic na to, aby sme skusali nepoznane veci.
doporucujem zainat s malymi porciami (!) a pridavat to co chuti najviac, casu je dost a nikto nekuka kolko si na tanier davame.

nabuduce doporucujem vyskusat ten tekvicový koláč /pumpkin pie/ ak ho robia ako sa ma je to lahodka hlavne s pridavkom zmrzky a slahacky.
amelie
zariadenia tohto typu v západnej Európe využívajú najmä mladiství, turisti z bývalého východného bloku a Američania. Ceny sú podstatne nižšie, jedlo primeranej kvality a výberu, ale ešte som nestretla nikoho, kto by vypisoval na podobné podniky ódy. A obyčajne do komplexu patria športoviská, sauny masáže a pod.
pepso
@arasidka co uz, inak pisat neviem.

@ankabanka suhlas. opat som to prehnal s tymi porciami (myslel som si, ze su male, ale asi neboli). ale nabuduce uz dam bacha :)) Priatelka si ten pumpkin dala a velmi si ho pochvalovala, no ja som sa, priznavam neodvazil.

@amelie som mladistvy, z byvaleho vychodneho bloku...takze asi to na mna sedi. Mozno si sa s tym nestretla preto, lebo mas moznost navstevovat lepsie veci - bohuzial my ako nie moc majetni si musime uzivat vtedy, ked sa nam naskytne prilezitost. S luxusom sa nestretavame dennodenne.

Treba asi skusit osobne, pretoze hodnotit nieco, kde som nebol, nie je zrovna na diskusiu :)
amelie
dokelu, pepso, skúsila som kempinského v Tatrách aj Komplet za 10 eur v Bordeaux... Nie som majetná, ale nie je to ono...
amelie
máš moje sympatie, pepso:-) lkeď sa naučíš, v čom spočíva čaro dobrého jedla, môže byť z teba niečo:-) Formu reklamy by som však nevolila. Držím ti palce.
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
@pepso ,ďakujeme za tip,boli sme u Kempinski s priatelami 4 osoby a fantastický zážitok,zdržal sme sa i na večeru po wellnes:-)
Priatelia cudzinci i pospali 1 noc .Ked prídu na budúci mesiac pôjdeme znova.