Rôzne

Je tu niekto, kto je vegetarián ako ja?

uschiada - fotkauschiada, 11. júla 2019

Čo si myslíte o vegetariánstve? Koľko rokov sa tak stravujete? Prípadne môžete mi sem napísať recepty na výmenu za moje, čo najradšej varíte... Budem veľmi rada, keď vytvoríme skupinu vegetariánov.

@zareaguj


Diskusia k téme

patriciaz
kde na varenie berieš nejaku inšpiraciu? Maš k tomu nejake kucharske knižky?
finczi
Tu na Varecha.sk je množstvo vegetariánskych jedál, určite aj vegetariánov. Bude s kým diskutovať ; )
Ja osobne tiež nie som zameraná takto, myslím si, že je dobré všetko s mierou. Táto téma je na rozsiahlu diskusiu a necítim sa na jednoznačné vyjadrenia v tomto smere. Teším sa však na Vaše recepty, ktoré plánujete zverejniť, lebo niektoré vegetariánske jedlá mi chutia. Pekný deň s rešpektom želám!
1x haji
nephilim
@Angelikasch Et tu, Angelikasch? Čakám, kedy nás obvinia, že sme jedna osoba. Za x-nickom. Beriem. V minulosti si tu toho užili.
Raz som Ti napísala, že mi nie si sympático. Inteligenciu a brilantný prejav Ti nemôžem uprieť. Mám vysoké nároky. A uznám ich u protistrany.
Ibaže ak nemáš rada škatuľkovanie, tak na Vareche nestraš. Tu sa škatuľkuje. Ľudí to baví. Redakcia to tíško podporuje.

nephilim
@Rulik To je v poriadku. Odpoveď bola určená niekomu inému. Až/ak raz budú skutočne fungovať IM/DM/TS, potom sa to nemusí riešiť takto.
kecupicek
Zo zdravotného hľadiska je to pre mnohých ľudí dôležité, ale myslím si, že aj finančne náročné. Dosť dlhý čas som sa snažila dodržiavať Dia - diety. Nebola som hladná, ale tie suroviny začali vo mne vyvolávať akýsi odpor. Na jedlo sa človek obyčajne teší- netešila som sa . Moja nálada bola na bode mrazu a po mesiaci som nevydržala a zjedla som kusisko čabajskej klobásy na posedenie. Ďalšia vec čo mi vadila, že všetci jedli to čo som ja nemohla a robili mi chute. Možno keby som mala po ruke obchod s produktami zameranými na vegetariánsku stravu, išlo by to ľahšie. Dobré je mať správnu partu, čo človeka v slabej chvíli podrží. Tak sa drž aj ty!
rulik
@kecupicek , je rozdiel vege- a dia, viem to lebo ja som dia , to čo som ešte donedávna v poho mohol teraz je tabu, ja som z donútenia a vege- sú dobrovolne(asi)