Asi aj ja poprosím redakciu o rozšírenie slovníka, ktorý sa smie používať. Okrem výrazov (krásne, prekrásne, úžasné, voňajúce až k nám, idem k tebe, toto by som si dala, nádhera, zbiehajú sa mi slinky, vonia to až k nám, nič lepšie som nevidela ani nejedla, je to rozprávka na tanieri, aká nádherná dekorácia, si šikovná gazdinká, klobúk dolu pred tebou, je to famózne, si veľmi šikovná, obdivujem ťa, beriem od teba inšpiráciu, tvoj RPmusí vyhrať.....)
Mesmú byť absolútne žiadne pochybností, aj keby bol do RP pridaný kyanid draselný, musíš iba pritakávať a chváliť. Aj keď autor receptu napíše brindza, ty musíš vedieť, že ide o slovenské jedlo s bryndzou, nesmieš reagovať, lebo to nie je stránka o pravopise, ale o receptoch.
Chváľ, ďakuj, obdivuj a zverejnia ti komentár.
Všetky recepty pred uverejnením sú schvaľované administrátorkami. Čiže nejaký ten kyanid draselný by sa tam objaviť nemal.
Pre vecné chyby, prípadne pravopisné chyby či preklepy máme tlačítko Nahlás chybu. Ktoré sa logicky hodí na nahlasovanie chýb, aby sa chyba opravila. Každé nahlásenie chyby administrátorky overia a skontrolujú, prípadne opravia.
Alebo sama redakcia v diskusiách odpovedá len na príjemné otázky svojich obľúbených užívateľov a zvyšok diskusií ignoruje a to napriek tomu, že sú určené pre redakciu?
Ak na položené otázky odpovieme kladne, potom je tento portál len pre vyvolených, ktorých redakcia zbožňuje.
Nikto NIE JE POVINNÝ komentovať recepty. Nikdy sme nikoho nenútili komentovať recepty.
Dokonca by som povedal, že 95-96% návštevníkov ani nekomentuje recepty. Čo je mimochodom bežné na väčšine stránok. Určite aj vy čítate rôzne weby, správy, magazíny a málokedy niečo okomentujete.
Komentovať nie, ale prečo ste mi nezverejnili tento komentár, ktorý nikoho neurážal?
"O zdravšej maškrte by sa dalo diskutovať, kvalita datlí je veľmi otázna." pod týmto receptom: varecha.pravda.sk/recepty/nepecene-datlove-gulky-bez-cukr...
Hádam len neurazil redakciu?
Ešte jedna poznámka, ak by bola pravda, čo píšete, že redakcia odpisuje iba na príjemné otázky od svojich obľúbených používateľov, tak by sme na túto diskusiu asi nereagovali a bola by zmazaná.
Naopak redakcia sa snaží vyhovieť a zodpovedať aj pozitívne aj negatívne otázky.
Osobne si myslím, hoci nikto so mnou súhlasiť nemusí, že Varecha.sk (v porovnaní s inými webmi), celkom dosť komunikuje s používateľmi.
Samozrejme, niekedy tie odpovede chvíľu trvajú, keďže zatiaľ vo Vareche nepracuje žiaden automatický robot na odpovedanie. Preto vopred ďakujeme za strpenie.
Tento recept varecha.pravda.sk/recepty/skoricove-rozteky/69332-recept....
autorka pôvodne zverejnila pod názvom " škoricové buchty". Dovolil som si poukázať, že buchty to určite nie sú, týmto komentárom: "Buchty to určite nie sú."
Redakcia názov po mojom komentári zmenila na rožteky, ale môj komentár opäť nezverejnila. Opäť to bol urážlivý komentár?
Ale @Tomas ja čakám na priamu odpoveď z akého dôvodu neboli moje komentáre v uvedenom znení publikované.
prepáčte, ale nebudem sa vyjadrovať ku každému komentáru osobne. Netuším prečo administrátorky neschválili ten komentár. Možno to bolo v kontexte s inými. Neviem.
v každom prípade, ak je nejaký recept na koláč, tak asi diskusia nie je vhodná na diskutovanie "o zdravších maškrtách", keďže koláč a vo všeobecnosti cukor je nezdravý. Nemyslím si, že by teraz pod každým koláčom mala byť diskusia o nezdravosti cukru.
V každom prípade @zlomok cca 87% vašich komentárov je od vašej registrácií pred 3 týždňami je schválených a publikovaných, čiže redakcia určite nie je urazená, alebo niečo také. Redakcia samozrejme neschvaľuje úplne všetko všetkým, tak to je po celú viac než 8 ročnú históriu Varecha.sk.
V každom prípade teší náš vás záujem a verím, že na Varecha.sk nájdete veľa zaujímavých inšpirácií aj do budúcna.
Určite by sa ľuďom nepáčilo, ak by sa pod každým koláčom diskutovalo o zdravších maškrtách, prípadne o nezdravosti cukru.
Ak chcete diskutovať o zdravých maškrtách, pridajte nejaké ovocné recepty bez cukru, prípadne rôzne šaláty.
Komentáre by sa mali venovať téme o ktorých je diskusia resp. článok.
Napríklad táto diskusia je o tom, komu je Varecha určená. Tak som odpísal, že je primárne určená ľuďom, ktorí hľadajú recepty a dodal som, že ich včera bolo 75 tisíc (a 99% z nich nediskutuje, len číta a hľadá inšpirácie).
Vy ste napríklad začali offtopic riešiť konkrétne komentáre z jednotlivých receptov, o čom táto diskusia nie je...
V každom prípade myslím si, že som odpovedal ako som vedel. Čo je dôkaz, že redakcia neodpisuje iba na príjemné otázky od obľúbených používateľov. Verím, že už tento pocit vo svojom vnútri nebudete mať. Lebo my sa snažíme odpovedať aj na nepríjemné otázky (ak je čas).
Nikto nikoho nenúti zapojiť sa do diskusie, prečo sa teda zapájate? Keďže som tútu diskusiu otvorila ja, uráža ma, keď ma označujete za notorickú vyrývačku.
neviem či @rela myslela vás, ale asi by sme rovnakú metódu, akú sme zaviedli pri receptoch, mali zaviesť aj v diskusiách, aby sme predchádzali zbytočným urážkam. Snáď to pomôže, a tento web bude o varení, a nie o hádkach....
Na moju odpoveď ste nereagovali, tak som asi zodpovedal dostatočne vaše otázky.
Nereagovať znamená súhlasiť? Vaša práca spočíva v inom, ako moja. Nie som stále pri PC, teda nereagujem ihneď, ale keď mám na to čas, možnosť a chuť.
absolútny súhlas a nepríjemné sú aj osočujúce komentáre, ked ťa označujú za niekoho, kým určite nie si, a to len preto, že si párkrát pozitívne komentovala recept niekoho, koho majú v nemilosti alebo ťa niekto označil, že ty si ten a ten, čo vôbec nie je pravda. prehlasujem, že osobne nikoho na vareche nepoznám a ani ma to nezaujíma, nikoho neosočujem, nevyrývam,nezisťujem, že kto je kto, od konšpirácií sa prísne dištancujem!!! hodnotím len recepty, podľa toho, či sa mi páčia :-)