Nedávno som ochutnala Jack Daniel´s barbecue sauce a bola božská. Odvtedy sa ju snažím zohnať ale nedarí sa. Nevie niekto kde na Slovensku by sa to dalo, poprípade osvedčený e-shop. Ďakujeem
@zareagujNedávno som ochutnala Jack Daniel´s barbecue sauce a bola božská. Odvtedy sa ju snažím zohnať ale nedarí sa. Nevie niekto kde na Slovensku by sa to dalo, poprípade osvedčený e-shop. Ďakujeem
@zareaguj
Ingredience:
Treba pouzit Jack Daniel´s Tennessee Whiskey 3/4 salky,
1/2 salky nasekanu cibulu, 4 struciky roztlaceneho cesnaku,
2 salky kecupu, 1/3 salky bieleho octu 5% octu,
3 lyzice Worcestershire omacka, 1/2 salky hnedého cukru,
3/4 salky melasa, 1/2 lyzicky cerstvo mlete korenie, 1/2 lyzice soli
1/4 salky paradajkovej pasty /alebo ketchup/, 1 lyzicka Liquid Smoke
1/2 lyzicky Tabasco, alebo stiplavu /chili/ papriku. Moze sa pridat podla toho ako velmi stiplavu chut chceme dosiahnut.
Postup:
Cibulu a cesnak udusime do sklovita, pridame whisky a pomaly varime asi 10 minut. Pridame ostatne ingrediencie, privedieme znova do varu a odkryté dusime pokial nezacne hustnut /15 az 25 minut/.
Ak chceme dosiahnut silnejsiu chut whisky, pridame viacej podla chuti, premiesame a vychladnutu omacku drzime v chladnicke.