Rôzne

@Izabella

ubka - fotkaubka, 9. decembra 2017

@Izka , všetko najlepšie k meninám, veľa zdravia a spokojnú rodinu Ti želám :-)

@zareaguj


Diskusia k téme

babka123
Milá Izka, vidím dnes v kalendári Tvoje meno, tak tiež Ti prajem všetko najlepšie, hlavne zdravie, Božie požehnanie, pokoj v rodine a ešte veľa veľa kuchárskych nápadov. Čo si si dobré upiekla na dnes k Tvojmu sviatku - Vám na pochutenie a nám na potešenie očí?
izabella929
@babka123 ,veľmi pekne ďakujem za blahoželanie, toto som tu fakt nečakala-nie je zvykom..)upiekla som aj som to už tu pripravila na zverejnenie..už ochutnané aj pochválené..)
klukodvody
Připojujeme se srdečným blahopřáním a myslíme, že Ti můžeme popřát hlavně to, co přejeme sami sobě.
Zdraví, lásku a klid v životě a na duši.
haji
Přidám se i já s přáním všeho nejlepšího, hlavně pevného zdraví, radosti a další bohaté tvořivosti! Ať se ti, milá Izi, ve všem daří!! Krásný a Požehnaný Advent, plný lásky a pohody!
bubaya
Aj ja blahoželám, veľká inšpirátorka. Niekoľko receptov od Teba mám v KK a chodím sa na ne občas dívať, ako sa decko díva do výkladu hračkárstva na veci, ktoré nikdy nebude mať. Ale krájať rezy ako podľa pravítka som sa už naučila. Tak krásne meniny prajem.
anina6
aj ja sa pripájam ku gratulantom a všetko najlepšie a najkrajšie k meninám prajem milá Izka.
astor
Aj ja ťa mám rád a prajem ti všetko najlepšie!!!!
mariamka
vsetci ta mame radi, mne to normalne uniklo, krasny vecer prajem!!!!
izabella929
@bubaya , ešte dobre, že som si to prečítala aj 2x...)) myslela som že som konšpirátorka.-)Dakujem pekne za blahoželanie..ale smutná som, že sa na moje zákusky pozeráš túžobne ..to krájanie mi zaberie veľa času, ale zase by som bola nespokojná sama so sebou..už sa dlho chystám do BA...ak prídem donesiem i zákusky..)
smejkad
Hlavne pevné zdravie a radosť v rodine želáme :-)
atina47
Pridavam se ke gratulantum, preji zdravi, stesti, zivotni pohodu.