Zdravá výživa

Ideme kličiť

silvi - fotkasilvi, 9. apríla 2013

poraďte mi prosím ako začnem s klíčkami. Potrebujem do týždňa
schudnúť 3 kg a myslím si, že klíčky sú tá najlepšia cesta. Ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
A čo tak troška si zabehať, fitko alebo bicykel?
marikafil
keď potrebuješ do týždňa zhodiť 3 kilá, tak najlepšie bude, keď si dáš do misky semienka (akékoľvek), zaleješ vodou a budeš ich celý čas pozorovať... a hlavne celý čas nič nejesť:-) na vypestovanie klíčkov je normálne potrebný čas zhruba ten týždeň. a je jedno, v čom to robíš.
daniella9
3 kilá za týždeň?O____o
Ak sa vám to podarí, tak sa pripravte na to, že ich rýchlo naberiete späť a ešte dalšie sa na vás nalepia...
radulienka
3 kilá sa dajú rýchlo zhodiť, ak sa človek vyprázdni, tzn. potrebuje to preháňadlo, ale treba veľa piť, najmenej 2-3 litre vody, čaju alebo zeleninového vývaru. Lenže tie 3 kilá sa rýchlo naberú, keď človek začne normálne jesť. Ak to má byť na dlhšie, tak fakt treba športovať - 3x do týždňa najmenej 1 hod aerobiku, držím palce...
mimka946
Ide to aj s fitness cerealiami ak ich jes dva tyzdne vzdy 2 misky do dna,jednu miesto ranajok a druhu miesto vecere.Obed mozes jest normalny samozrejme nie mastne..a nie vela.vela stastia a inak je dost vtipne ze chces za tyzden zhodit 3 kila a prečo prave 3? preco ne dva abo 5..nechapem no nedivim sa citam vela tvojich prispevkoch.
lusinkab
ok .... moj komentar ber v ramci srandi a nech si nikto neurobi zlu mienku ( to bolo v case ked som mala akoze problem s priatelom par rokov do zadu) 3 kila dole bez problemov voda,kava (veeeeeeela) a cigarety .... plus ziadne jedlo :-(((( ... mozno aj viac islo dole,od vtedy som to neskusala takze neviem ci to bol stres alebo co... inaksie tento tyzden riesim rovnaku dilemu ako ty,tak som si kupila fit loptu (poctivo cvicim 2 krat do dna 30 minut podla CD) a moja chladnicka je len surove ovocie a zelenina este 4 dni a uvidime co to spravi :-)
silvi
ďakujem za rady, 3 kg preto, lebo v nedeľu potrebujem ísť na svadbu v šatách, do ktorých sa nevtesnám, naposledy mi boli dobré keď som mala o 3 kg menej... Lusinkab tam hrali úlohu nervy, dobre sa pri nich chudne, ale odrazí sa to niekde inde... Keby mal človek čas tak by aj športoval, lenže 5 detí doma je 5 detí doma, to ich tam mám nechať, nech sa napasú a ja si pôjdem behať?
ericka
Tiež nechápem, prečo akurát 3 kilá. Žeby za tým boli šaty?
Jediné riešenie, tak, ako radí @radulienka , je naozaj iba narýchlo prečistiť sa. A tu určite pomôže surová kyslá kapusta i s kapustnicou, nízkotučné kyslé mlieko a hlavne veľa piť! Najlepšie prečistí vlažná voda s citrónom s pridaním lyžičky olivového oleja, zelený čaj, čaj roiboss a určite rôzne bylinkové čaje..
Jesť doporučujem hlavne šaláty z ovocia a zeleniny, dochutené bylinkami .Vhodné sú: ananás, citrusy, čínska a hlávková kapusta, cuketa, redkovka, alebo hlávkový šalát...
mimka946
tak ked je to tak jec len ovocie a hlavne vela tekutin,nic nezdrave,mastne skus tie cerealiee a uvidis
alena45
a obmedziť soľ na minimum, zadržiava vodu a možno Ti kilečko zhodí aj takéto jednoduché opatrenie.
ericka
@mimka946 , je to fajn, že to u teba funguje, ale je rozdiel mať tvojich krásnych -násť a mať po 40-ke! To spaľovanie už ide o čosi ťažšie.A tie dochutené cereálie, no neviem,neviem..Keď už,tak by som doporučila asi len pšeničné otruby,alebo ovsené vločky...
stefik
tak ja neviem, ale nie je najjednoduchšie kúpiť nové šaty. tiež veľa zaleží na tom kde si pribrala, lebo s týmito rychlo dietami strácaš najma vodu a nemusí to byť práve tam kde sú šaty úzke.
mimka946
No su ochutene no funguju..ale tak prosim ne v zlom ale 3kg do sobory schudne jedine ked bude od dnes do soboty drzat dietu-nic jest..inak velky uspech nevidim a ked chce @silvi schudnut len koli svadbe tak nema zmysel chudnut,naco bude chudnut ked na svadbe sa s prepacenim riadne nazerie a aj po nej tak bude na tom horsie ako teraz.
silvi
@mimka946 a čo pôjdem v spodnom prádle na tú svadbu? alebo mi kúpiš nové šaty? veď nejako musím byť oblečená pri takej príležitosti
lusinkab
no @silvi to boli asi aj nervy ale nie teraz vazne nove saty nekupuj. Skusala si tie stahovacie nohavicky?tie niekedy robia divy hlavne ked sa nemozes zapnut do siat koli brusku alebo zadku plus pekne vyformuju postavu a stiahnu ta. alebo potom len nejaka ta rychlovkova dieta.
silvi
Hrozné, z tých klíčkov zo mňa vyklíčila barišňa. Asi v tom bude mať podiel viny aj tá čokoláda.