Rôzne

Hlúpy tablet...

altyn - bez fotkyaltyn, 1. januára 2016

Nechtiac som pridal dve diskusie a zaroveň, neviem ako som ichh vymazal...Som z toho pako:-)))
Tak skúsim ešte raz a poprosím nejakú dobrú dušu v redakcii aby tie "bezduché" diskusie vymazala. Ďakujem!
Prajem všetkým Varecháčkam a Varecháčom a tiež adminom v roku 2016 všetko NAJ. Naj zdravie, naj šťastie, naj lásku.
A teraz k problému. Kúpil som klobásu, dobrú, no príliš vyschla. Dá sa uvariť alebo upiecť, no chutí ako piliny. Premýšlal som ju pomlieť a urobiť niečo ako fašírky alebo čevapčičiči... Za dobré rady vopred ďakujem :-)))

@zareaguj


Diskusia k téme

afataga
keby si ju uvaril v nejakej polievke napr. kapustnici, alebo fazulovej, myslis ze by sa nenasosala a neobzivla by trochu?
altyn
@afataga veď práve že som ju varil pred sviatkami a bola výborná a teraz vo skvelej fazulovej polievke bola ako papier ci piliny. Ako by všetko ale úplne všetko pustila do polievky. Je škoda vyhodiť zbytok a tak som myslel že pomlieť, niečim primastit a neviem čo ďalej, potrebujem inšpiráciu... :-)))
bubaya
Skús nátierku, klobásu pomeľ, pridaj maslo, horčicu, prípadne vajcia, cibuľu.....podľa chuti, alebo podľa nejakého receptu. Piliny sa zmiešajú s maslom, ale klobásová chuť sa nestratí.
bubaya
PS: Nenasosá sa ani neobživne, tiež som varila v kapustnici jednu takú vysušenú nohu, ani tri dni máčania jej nepomohli. Hádam aj varecha, tá drevená, by sa už bola omäkčila, a tá klobása potvora ani za svet.
altyn
@bubaya presne si to vystihla,skúsim teda pomazánku, no možno do zajtra obed niekto poradí aj niečo iné, lebo jej mám dosť, ;-)))
altyn
@nadia56 ďakujem, ďakujem ďakujem. Ja som vedel že som niečo také kedysi čítal, len som zabudol ako sa to volá a kto to pridal. Asi vďaka tomu má napadlo to pomliet. Ďakujem za prianie, aj ja tebe prajem veľa úspechov v tomto roku. Dám vedieť ako chutilo.
altyn
Naozaj mam hlúpy tablet, neodosiela čo chcem ja,ale čo chce on..
@nadia56 spomenul som si že som to už robil a nechápem ako som na to mohol zabudnúť. :-)))