Varenie

Hľadá sa chuap!

vcelka - fotkavcelka, 22. novembra 2010

Štatistika nepustí - vraví sa. A naozaj, štatistika nepustí a neopustí zatiaľ ani Varechu... O chlapoch sa vie, že radi (a vtedy aj dobre) varia, že sa prebojovali medzi profesionálnu sporákovú elitu, že radi nakupujú (zvláštne potraviny a delikatesy), vedú kuchárske televízne relácie, dokonca že s kuchárskou knihou v náručí často stoja pred pokladňou v kníhkupectve. Tak čím to je, že ich tu máme ako šafránu - stefanm, sracz, altyn, ronald, energizer... A pritom by sa dali tieto stránky využiť aj na takú malú, milú vzťahovú agentúru. Veď koľko dnes nekuchynskomilných (skôr kuchynskoomylných) žien a žienok hľadá chuapa, čo by aj dobre navaril... Kde ste, prečo nenanvštevujete varešuľkovské stránky a nepridáte sa k tejto prefeminizovanej komunite...???????????????????????????????????????????????!

@zareaguj


Diskusia k téme

altyn
@vcelka ja viem že mnohý chuapy čítajú, skúsia sem-tam aj niečo navariť, no musí to byť niečo veľmo jednoduché (poväčšine v jednom hrnci) a hanbia sa zapojiť... :-))))))))))
vcelka
Prečo, však na eintopfoch sú založené tri štvrtiny nemeckej kuchyne... ?! Určite by aj mnohým Varešuľkám pripadal chuap, čo dokáže natrieť maslo na chlieb, ako pokroičilý... :-)
kucharronald
alebo syr na chlieb? :) Ale to už je zložitejšie :) Nie každý vie odbaliť tavený syr :) Napr. karičku :)
altyn
Tentokrát to vystihol @kucharroland ! Nie raz som ešte ako záklaďák zohrieval kamarátom u nich doma obed v mikrovlnke, inak by buď čakali na mamu, alebo by šli von hladný... :-))))))))))
altyn
No vidíš @vcelka dvaja sa ti už ozvali, zajtra prídu ostatný... :-)))
julica
Môj sem chodieva, iba keď niečo hľadá, vypisovať sa mu nechce, zato s fotením mi pomôže. Ináč keď tak rozmýšľam, v okruhu mojich priateľov je "kuchárov" viac ako "kucháriek", dokonca sa medzi sebou pýtajú: čo ste dnes varili? Neviem, čo mám uvariť, poraď dačo :)
vcelka
@altyn ; dúfam, že varíš lepšie, ako píšeš - tie hrúbky... :-))
altyn
@vcelka som rád že vidím klávesnicu, to ten fernet čo sme pili s kamošom...:-))))))))))))
kuchticka
@vcelka , ja som myslela, ze musim (ja, cudzinka) ucit @altyna slov. gramatiku. Mna ju ucil jeden sikukla na debatach v PRAVDE, ale stale sa potrebujem ucit.
janazjarku
Aj mvoj chuap sem chodí a smeje sa na príspevkoch a keď číta recepty tak vykrikuje aj toto musíme uvariť a on normálne okrem čítania ozaj variť vie, ale aj keď som ho našla /teda pardón on mňa/ na internete nebola to Varecha :-D
ailuj82
Ja som radšej, keď ten môj nevarí. Postačí, keď mi povie čo chce jesť. Nerada ho vidím motať sa po kuchyni.
babidka
chlapi vedia vsetko -aj varit , ale to by sa im muselo chciet :-)))))Moj brat /rozmaznany od mamicky aj od nas - sestier/ miloval kysnute kolace . Par dni po svadbe mu ich teda novomazelka napiekla .Ale ked sa ich dozadoval minimalne raz za tyzden , dostal poucenie od zaneprazdnenej manzelky :" moj zlaty , ked chces kolace , tak nech ta mamicka nauci a upec si ich sam ":-) Mamicka veru naucila a odvtedy kolace robi bratcek sam ...uz 37 rokov :-)Svagrina vari take zdravsie jedla , brat vsetko "nezdrave" a vyborne sa doplnaju .
sovka62
Ani som túto diskusiu neotvárala, najprv som špekulovala na aký asi účel "chuap"? Postaviť dom, presunúť kredenc po prababičke, vymaľovať celý byt, alebo že by len na pohladenie? Nič som nevyšpekulovala, tak som to otvorila a zistila som, že vlastne na všetko. Veď áno, pripomeňme si príslovia, napr. "S chlapom zle, bez neho ešte horšie", "Aký peň, taký peň, hlavne že je za ním tieň" a podobne. Tak chlapi, ktorí viete otvoriť aspoň tú Karičku, ako píše naše zlatíčko Rony, hláste sa. My už z vás kuchárov vychováme a postaráme sa o vašu výchovu vo všetkých smeroch. Veď si len dobre poprezerajte Varechu a žasnite, aké sme tu hviezdy.
altyn
@vcelka , @kuchticka , ospravedlňujem sa za moju včerajšiu gramatiku- HÍK -to vieš- HÍK -keď sa trochu uvoľním- HÍK -tak neviem či vravím, či píšem a neviem v akom čísle... v jednotnom, množnom... Ale mám jednu dobrú vlastnosť, čím viac pijem, tým viac mám dobrú náladu... :-))))))))))))))))
altyn
HUPS!!! Teraz to vyzerá že pijem každý deň kvôli nálade, chcel som tým povedať že patrím k tým ktorým majú po alkohole dobrú náladu, nie agresívnu... A od budúceho mesiaca už budem piť len plánovane, nastupujem do práce, a strašne sa teším!!!! :-))))))))))))))))))))
altyn
@kucharronald v práci... :-)))))) Ale popravde som človek "v pohybe" a nehnevaj sa že ti viac neprezradím. :-) Moja práca si vyžaduje že niekedy vstávam ráno o jednej či druhej, no a niekedy zas idem spať aj o šiestej ráno a niekedy nie som doma aj pár dní, proste mám to pestré, a aj keď je to náročné, je to lepšie ako byť na PN, a preto sa teším... :-))))))))))))))))
altyn
@kucharronald dobre si ma pobavil, no bohužiaľ žiaden agent, no skús porozmýšľať.... čo tak osobný šofér :-)))
altyn
@kucharronald to bol len príklad, ktorý ma ako prvý napadol, :-))))))))))))) ale ak by p. premiérka dobre platila a ja by som dosť osprostel a ohluchol, tak by som to možno aj bral... No teraz vážne, ak ti to nebude vadiť, to, kde pracujem si nechám pre seba :-))) Hlavné je, že pracujem, nie? :-)))))))))))))
duschko
U nas sa hovori take prislovie: co to je robit, ked sa chce. Ja som si ho trosku upravil a s oblubou hovorim: co to je varit, ked sa vie. Celkom sa na tejto diskusii bavim. Ono to s tym varenim nie je take jednoduche. Mam znameho, ktory si ani caj neprihreje. Na druhej strane zasa mam aj takych, ktori dokazu aj prasiatko na razni upiest. Moje zaciatky neboli take jednoduche. Ako sa hovori, ked zacal varit, aj kucharska kniha mu prihorela. Dnes ked chlapci pridu domov vzdy uhadnu kto varil. Preto sa moja spolieha uz len na mna. Zatial ma to bavi. Pre altyn, som rad ze si nasiel pracu a hlavne ze sa tesis. Vela uspechov.
hubata
Chlapi varia dobre, ale - draho. Takže ak ten môj by 2 týždne varil, potom ďalšie dva týždne by sme hladovali. Nevie si rozpočítať financie tak, aby sme sa mohli každý deň slušne najesť a ešte aj aby zostalo na nájomné. A to nehovorím o tom bordeli v kuchyni hlavne keď naklepáva mäso. Radšej si navarím sama a nemusím umývať kachličky.