Urobila som grilážové kocky presne podľa receptu na Vareche.
Dačo som zrejme neurobila správne.
Salko som zohriala pred pridaním - bolo také vlažné.
V karamele mi zostali chrumkavé tvrdé hrčky.
Maslo som tam hodila rovno z obalu, nezohrievala som.
Masa bola príliš tuhá.
Nešla roztierať na oblátky
Oblátky sa neprilepili k sebe.
Oblátky sa mi zdali príliš jemné a hladké, možno aj to bola chyba.
Napriek všetkým estetickým nedostatkom boli kocky vynikajúce a už sú fuč. Myslela som, že budú k Veľkej noci. Zle som myslela.
Viete mi niekto poradiť, kde sa stala chyba? Musím urobiť ďalšiu várku a chcem, aby boli aj na pohľad a zahryznutie tip-top.
Ďakujem všetkým vopred. Bubaya
Diskusia k téme