Kuchyňa a vybavenie

Forma na šunku v aspiku

bozenap - fotkabozenap, 4. mája 2017

Potrebovala by som formu na šunku v aspiku silikónovú alebo plech s nastaviteľnou vložkou, alebo niečo podobné, aby som mala obdlžníky. Nevie niekto poradiť, kde by som to zohnala, lebo hľadám na internete, ale nedarí sa mi to nikde nájsť. Ďakujem pekne.

@zareaguj


Diskusia k téme

kecupicek
Aspik robím do formy na srnčí chrbát a šunku pridám na tanierik so šalátovými listami. Neviem prečo potrebujete obdĺžniky ? Pred rokmi som to robila na obyčajnom plechu a všetkým to chutilo.
marika9
Tiež som takéto a rôzne iné formy videla v katalógu Orion. Má aj slovenskú stránku. Skús Google: orion.sk, alebo také čosi. Určite nájdeš niečo pre seba. Mne chodí domov papierový katalóg.
katka78
@Bozenap (4.5.2017 15:50) Mám čosi podobné ako to, čo pripájaš v linku, vyzerá to takto


Vidím, že pekáč majú v Nay  www.nay.sk/delimano-stone-legend-set-na-pecenie...

Ak možno ešte trochu popátraš, možno nájdeš aj silikónovú formu akú potrebuješ
 umirky.sk/index.php?route=product/product&pro...

 www.mydlovysvet.sk/sk/silikonove-formy-zakladne-tvary/1333...

 www.vsetkonavarenie.sk/silikonova-forma-na-peceni-obdelnik...

Úspešný lov prajem :-)
kecupicek
Manžel mi poradil: Nájdite si človeka, ktorý vie zvárať nerezový plech a forma bude hneď. Počula som tiež tieto veci od kamarátok cukrárok, že im príbuzní urobili rôzne formy.
klukodvody
Kdysi v učení jsme dělávali tuto šunku na normální plech a potom se krájeli obdélníky ketlovacím nožem namočeným do horké vody. Ketlovací nůž je vroubkovaný a kdysi se s ním krájelo máslo na porce k snídani. Ty okraje potom byli pěkně vroubkované. Ale samozřejmě se to dá nakrájet rovným nožem jen je nutné ho ohřát v té horké vodě. Nevím, asi jsem moc neporadil.