Varenie

Fondant Marshmallow

ajka1105 - bez fotkyajka1105, 18. októbra 2010

......ahojte varecháčky....
prosím Vas o radu a skusenosti ako dosiahnuť leskly efekt na fondant...myslim nejaku domacku improvizáciu...dik ......

@zareaguj


Diskusia k téme

egreska
ajka myslím, že sa na torte potrie trošku olejom..ale cukrarky ti určite poradia :-))
ajka1105
ahoj babidka.....dik ....prave podla Lindy som tortu z hmoty urobila.....fotto mam na facebooku alebo na azete.....ajka1105 moj nick....chcem robit dalsiu, ale prave tam potrebujem leskly efekt na niektore ozdobky...
ajka1105
Ty si ale šikulka......dík.....tak predsa ten olej.....
egreska
nemaš za čo...ja som to už tak robila, len si musíš dat pozor aby si ho naniesla naozaj v jemnučkej vrstve,najlepšie nejakým jemným štetcom,ktorý si ešte otreš od toho oleja..
ajka1105
vykušam to na lístkoch co už mam urobene, pretože su vyformované , budem sledovať či nestratia svoj tvar....ja som taky samouk, ale dobra rada je nad zlato a tu ste všetky babenky mile a ochotne poradit....
boldy
ako spravne radia olejom alebo bielym alkoholom ten sa casom odpari... ja som davala aj trosku vody stetcom, ale sa to potom lepi a dlho to schne
viera1
Mňa by napadla želatína.Natierajú ňou kuchári šunkové rolky a studené misy,aby neoschli a tiež sa pekne leskli.