Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 89 najnovší komentár dnes 16:21
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
- Mamka4: Cesnak sa kazí zavčasu, prečo? 6 najnovší komentár 17. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 453 najnovší komentár 1. februára 2025
- Joranza: Čím nahradiť margarín Visa 4 najnovší komentár 20. decembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 89 najnovší komentár dnes 16:21
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 453 najnovší komentár 1. februára 2025
- Uhorka: Uvarené mrazené zemiakové halušky 10 najnovší komentár 30. januára 2025
- Mamka4: Stonkový zeler 10 najnovší komentár 30. januára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Január 2025 157 najnovší komentár 1. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 89 najnovší komentár dnes 16:21
- Alena45: Poznáte pánsku tekvicu ? 11 najnovší komentár 2. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Chuťovka takmer bez práce, zato s veľkým efektom. Na Silvestra úspech zaručený! VIDEO
-
Poznáte tento menej namáhavý spôsob, ako používať strúhadlo? VIDEO
-
Domáci kurací gyros. Pozrite si tú vychytávku, ako ho upiecť v rúre! VIDEO
-
To ste ešte nejedli! Upečte si skvelý slaný snack z kyslých uhoriek VIDEO
-
Salámový šalát na Silvestra VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Slaný brokolicový koláč bez múky, ktorý zasýti a nezaťaží trávenie VIDEO
-
12 receptov: Nechce sa vám vymýšľať, ako pripraviť mäso na obed? Spravte ho na prírodno
-
Pre rodinu i pre hostí: 10x orechové rezy, perfektné riešenie, čo upiecť na víkend ku káve
-
TOP rebríčky: Jablkové koláče, pagáče, koložvárska aj francúzske zemiaky. Pozrite si najlepšie januárové recepty, je tam všetko, čo máte radi
-
Zdravšie pečenie: Z hrnčeka, bez mixéra či bez vajec. 11 receptov na šťavnaté mrkvové koláče
-
Najlepší je domáci: Z čerstvého či sušeného droždia, z kvásku aj bez kysnutia. 12 návodov, ako si upiecť vlastný chlieb
-
Chutne a lacno: 15 tipov, čo variť týždeň pred výplatou
-
Toto je super nápad: 9 receptov na výborné cestoviny z jedného hrnca
Ja peciem lososa na vysoku teplotu s korenim ako rozmarin, salvia, cesnak, trochu tymianu. To je jedno co das navrch, vsetko je dobre ked sa to kratko a rychle upecie, najlepsie v olivovom oleji. Nemusis davit vela, lebo losos je sam o sebe dost mastny. Prajem stastny ruku a dobru chut.
recepto.cz/losos-recepty...
www.zeneadiet.com/sk/blog/2013/12/19/zdrave-vianoce-ii-ca...
www.svetreceptov.estranky.sk/clanky/jedla-z-ryb/losos-v-horcicovej-o...
hospodyne.mojerecepty.sk/2009/11/losos-se-zazvorovou-omackou/...
varecha.pravda.sk/recepty/losos-v-orechovo-syrovej-kruste...
ja tiež nerobím so šalátom, skôr opekané zemiačky, ale nie je to vylúčené,záleží ako komu chutí