Varenie

Fašírky v hustej omáčke

starkamajka - bez fotkystarkamajka, 12. júna 2013

Milé priateľky vareškárky,prosím Vás,ak máte niektorá uložený rp.-fašírky v hustej omáčke,nemohli by ste mi ten rp. nejako napísať.Budem Vám vďačná.Recept je vymazaný.

@zareaguj


Diskusia k téme

ejta
Ja si aj tak myslim, ze by sa malo zaviest pravidlo, ze ked niekto sem da recept, uz by nemal mat moznost ho vymazat. Ved ked ho sem nechce davat, nech si pise vlastny blog a tam nech si s tymi receptami robi co len chce. Ale toto sa mi zda nefer voci ostatnym, ktori si tu "vyrabaju" vselijake zalozky a vytesuju sa, ze co dobre si raz uvaria a nakoniec zistia, ze nic z toho nebude. Ja si sice raz za cas tie recepty stiahnem do pocitaca, ale potom to tam mam zase neviem kolkokrat, lebo nemozem tie subory prepisovat, kedze neviem, ktore recepty mi zmizli. Zdalo sa mi to strasne fajn, ze si ich nemusim tlacit, a varim rovno podla ipadu, ale ak to takto pojde dalej, tak sa budem musiet opat vratit k archaickej papierovej forme...:-)
tothka
Keď si otvorím Kuch. knihu na vareche mám tam výrazný červený pruh s otázkou, či sa mi z nej stratili recepty a mailovú adresu kde mám požiadať o pomoc, v prípade že poznám názov receptu alebo autora,
skús sa vo svojej KK pozrieť a požiadať o pomoc.
starkamajka
Ďakujem Vám za komenty,v redakcii ich nestihli archivovať,tak ako píše Ejta a mnohé iné,keď vložím rp,tak by som ho asy nemala vymazávať.No čo už.Mariamka,ďakujem Ti na stránku,ktorú si mi poradila,možno je to niečo podobné tomu rp,pretože si ho nepamatám.Vrelá vďaka.
pusta
no však to mohla urobiť len sama autorka receptu, ktorá sa tu z času na čas rada predvedie, možno aj niečo iné :-)