Srdečne Vás pozdravujem Čučoriedky, Sýkorky i Žubrienky tu na našej Vareške! Nože dajte svoje múdre hlavičky dokopy a prezraďte, akú "fintu" používate v technológii prípravy polevy na ruské vajíčka, ale takej s extra vysokým leskom ako "kocúrové "gu ... ky"?!? Mám totiž nového super kamaráta s úprimnou slovanskou dušou, až hen z Anadýra na Čukotke a chcem ho s jeho krásnou Ľudmilou, rodáčkou z Kaliningradu (Königsberg_u), pri spoločnom Štedrovečernom posedení pohostiť aj "ruskými vajíčkami", ktoré títo úžasní manželia nepoznajú! Vopred ďakujem za Vaše komentíky a želám Vám príjemný weekend, ako aj nasledujúce dni v romantickej pohode!
@zareaguj
Aj ty máš pravdu, čítal som kdesi od skúsenej šalátárky, že stačí tú majonézu rozriediť s trochou nálevu z uhoriek :-)
Myslím že je to na stránke ulozto.sk a do vyhľadávača treba vložiť text Receptury studených pokrmů. Je to vo formáte *.rar.
Srdečné poďakovanie i srdečný pozdrav, Kimlo kamarát, hlavne za to, že si na mňa po dlhých mesiacoch odmlčania zareagoval! Zložitou cestou, cez priateľov z Kolumbie, riešim "chilli" semienka z doslova ekrazitovej odrody (vraj mletými popravovali v dávnoveku pôvodní obyvatelia) zo Suriname. Som trpezlivý a ak to vyjde odskúšaš niečo nové. Maj pekné dni!
Sú tam aj Recerptury teplých pokrmu z roku 1986. Tak som si stiahla oboje. Vďaka za tip.