Reagujem na vase odpovede.Drzkova bola uvarena dobre,mam recept od kucharky ktora ju vari 50rokov,kym bola horuca sme ju jedli moj zjedol 3taniere.Potom sme ju celu dobu miesali,aby sa tam nespravila ta vrstva,ja som bola hore este aj o tretej v noci,premiesala som ju,rano vstanem,ze ju dam do chladnicky,a uz kysla,pritom mam v kuchyni zimu,lebo nekurim.Rano o tretej bola este vlazna tak som ju nechcela davat do chladnicky.
(Pôvodná diskusia tu: varecha.pravda.sk/diskusie/drzkova-polievka/5779-forum.ht...
- poznámka redakcie)
@pantoci majoran sa da na konci varenia, ked gulas/polievka nevrie, aby ostala vona. Detto aj cesnak. Ked to povaris, to si tam mozes dat rovno datelinu - majoran varom straca vonu a chut...
Sovka, kludne to mohlo byt cerstvym majoranom, pretoze cerstve zelene to moze urobit ak ho davame kratko pred dovarenim.
Preco to "vsetkym" kysne, nam nie... neviem. podla ostatnych prave z majoranu... ja davam majoran, nekysne... zaujimave...
Zeby zle/zle premyte drzky?????......