Ahojte. Rozmýšľala som, že by som si urobila domáci bujón
(kupovaný nepoužívam, ale mám nejaké recepty, do ktorých idú
bujóny a chcela by som si ho urobiť). Nechcem vývar, lebo ten sa
mi pokazil za pár týždňov zavarený v pohári. Chcela by som niečo,
čo keď stuhne, má takú podobnú suchú štruktúru ako bujón. Máte
niekto nejaký taký recept? Ani na vareche ani na googli nič nie je :(
Je este aj hydinovy, su skutocne skvele.
@rulik áno čítala som jeden recept a robila by som to naozaj dlho :)
@evanaaa Vegeta je naozaj dobrý nápad :) Ďakujem
A ešte sa chcem pochváliť, že som spravila iba čisto vývar a tým som to podliala. Bol super :P a mala som tam len mrkvu, cibuľu a cesnak :)
Ale este jedna rada - ak mas viacej vyvaru a nechces/nemozes/ ho zasterilizovat , staci ho kazdy den zohriat a vydrzi velmi dlho . ja to tak robievam s polievkami ktore varim pre nas a tiez s polievkami pre nasich psov :-)
- neutrpi ani kvalita ani chut . Mozno sa zasmejes , ale toto som nasla na jednej "psej" stranke .