ja som toto video objavila tiež na fb a musím sa priznať, že som ešte také rýchle vytvorenie rohlíka nevidela..veľmi sa mi to zapáčilo...a tiež zloženie surovín je výborné...viackrát som odskúšala
Včera som skúšala strihané pečivo, chystám sa na tvoje zapletané žemle, toto tiež musím vyskúšať..... Už ma to opäť chytá, asi preto, že ide zima. V každom prípade ďakujem, si pokušiteľka a ja neodolám.
som rada ze si sem dala to video, zistila som, ze robenie rohlikov je vlastne take lahke! :D Ja stagnujem na chleboch, zemliach a bagetach, toto urcite vyskusam. Vdaka
...a teraz váham... bagety, či rohlíky? Cesto už kysne, aj keď nie pod fóliou. A to dokysnutie už vytvorených rohlíkov na plechu je nutné... že 45 min až 2 hodiny? Ale super link, šikovný chlap, musím uznať :)
@eviana keď Ti cesto vykysne a rozdelíš si na potrebný počet malých bochníčkov, tak každý jeden bochníček musíš pekne spracovať, stláčať dlaňou, aby si z neho dostala všetok vzduch von...potom si vytvoríš ľubovolný tvar pečiva, či už rozhlík, žemlu, kaiserku, alebo bagetku a dáš na plech, postriekaš vodou, posypeš ľubovolnými semienkami,alebo hrubozrnnou soľou a prikryješ fóliou!...doba kysnutia záleží od teploty prostredia...ak je chladnejšie, tak určite musia kysnúť na plechu aj dve hodiny!
dakujem..si prajná..už na Fc som pozerala..ľudia sú šikovní...