Rôzne

Dokumentárny film "Liečba rakoviny zvnútra"

vimar - fotkavimar, 15. apríla 2011

Dokument: Liečba rakoviny (s titulkami)
 bugtom.blip.tv/file/3723873/...


Je to trošku dlhší film, ale stojí za zhliadnutie ešte predtým, než sa rozhodnete podporiť kúpou narcisov kohokoľvek okrem ľudí chorých na rakovinu.

Liek na rakovinu existuje, chemoterapia nelieči, len zabíja a ničí všetko, čo je v tele ešte schopné sa brániť.

Rakovina je len posledné upozornenie tela na to, aby človek zmenil svoj doterajší spôsob života a stravovania, nie je to konečné štádium. Každý, kto to pochopil, sa vyliečil.

Nikdy som nemala ružové okuliare, ale po zhliadnutí filmu mi spadli úplne. Podrobné štatistiky a čísla Vám ukážu, že v tradičnej "chemickej" liečbe rakoviny sa za 100 rokov nespravil žiadny pokrok, zomiera toľko isto ľudí, koľko aj predtým, dokonca tí, ktorí odmietli chemoterapiu sa dožili s rakovinou viac rokov, než tí, ktorí sa nechali "liečiť".

AK tento link pomôže čo i len jednému človeku, budem rada, bude to užitočnejšie, než akýkoľvek finančný príspevok.


Končím s mottom: "Pravda nám klope na dvere ale my ju odháňame: Choď preč, hľadáme pravdu."

@zareaguj


Diskusia k téme

evusik
toto je presne ten typ propagandy ktorý ľudí namotáva a kto chce uverí.... ale ak mi bude niekto tvrdiť, že zmena životného štýlu vylieči leukémiu ???? alebo zhubný nádor na mozgu ????
sjuz
vimar, ja viem o tomto ovela viac, a moje ružové okuliare sú už dááávno fuč. len ľudia sú žial príliš leniví a pohodlní hľadať informácie a pravdu, a preto radšej uveria pohodlnejším rečičkám lekárov, politikov, atď.

evusik - áno, je to tak. len to chce hodiny a hodiny študovania.
strava je to,l čo nám buď prospieva alebo škodí, je to naše palivo.
odporúčam prečítať si knihu Rakovina, alebo prečo ešte stále umierame bez poznania pravdy. Len potom sa všetkým otvoria oči....!
nadia56
sjuz, zaujimam sa o stravovanie podporujuce zdravie, sama mam zdravotne problemy, ak by si mi mohla poslat nejake knihy - ako ponukas, bola by som ti moc vdacna, informacii nie je nikdy dost, vopred dakujem, pekny den:-)
babi
@evusik plne s tebou súhlasím. Aj keď preferujem zdravý životný štýl či už v stravovaní, telesných aktivitách, myslení , predsa ma táto "pliaga" postihla. Takže z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že toto je len pomôcka, popri skutočnej liečbe. Bez pomoci lekárov, by som sa z toho asi nedostala.
sjuz
nadia, to by si mi musela napísať na moj email, aby som ti mohla poslať:)
mám v profile.
evusik
myslím si že všemocnosť stravovania sa preceňuje... nežijeme na pustom ostrove.... všetko okolo nás má na nás vplyv, stravovanie, voda, ovzdušie, ľudia, príroda, telesná aktivita, dedičné dispozície atď. Nemôžeme sa tváriť, že ak sa budeme zdravo stravovať budeme skutočne zdravo a plnohodnotne žiť a že ak niekomu diagnostikujú rakovinu tak si ju vylieči sám len zmenou životného štýlu.... zoberte si fajčiara ktorý prestal fajčiť, jeho organizmus je tak zanesený škodlivými látkami, že len vyčistenie pľúc trvá niekoľko rokov... ja skôr verím v životný optimizmus, okorenený humorom a kladným postojom k životu, kde sa človek nemusí až tak strašne skúmať a analyzovať a sledovať každučký svoj krok a kontrolovať sa čo zje a prečo to zje.... ja taká nie som a ani nikdy nebudem :-))
sjuz
evusik - ja neskúmam každý svoj krok a predsa žijem zdravo:)
Len napríklad - berieš nejaké doplnky výživy? nejaké vitamíny?
A vieš napríklad, že tie dávky, ktoré odporúčajú v EU su HLBOKO podhodnotené, a že 99% ľudstva trpí vlastne avitaminózou?
A u nás (EU) ani iné doplnky nekúpiš...Len napr Vit D je potrebný vo vysokých dávkach, aby sa v krvi začali vytvárať protirakovinové látky... a že je silno protivírusový...atď atď a takto by som mohla menovať všetky vitamíny a iné doplnky. A to nie je osledovaní sa, ale o informáciách, ktoré človek má, aby sa vedel zariadiť.
sjuz
evusik - ja neskúmam každý svoj krok a predsa žijem zdravo:)
Len napríklad - berieš nejaké doplnky výživy? nejaké vitamíny?
A vieš napríklad, že tie dávky, ktoré odporúčajú v EU su HLBOKO podhodnotené, a že 99% ľudstva trpí vlastne avitaminózou?
A u nás (EU) ani iné doplnky nekúpiš...Len napr Vit D je potrebný vo vysokých dávkach, aby sa v krvi začali vytvárať protirakovinové látky... a že je silno protivírusový...atď atď a takto by som mohla menovať všetky vitamíny a iné doplnky. A to nie je osledovaní sa, ale o informáciách, ktoré človek má, aby sa vedel zariadiť.
sjuz
a ešte niečo - nikdy nehovor nikdy, lebo nikdy nevieš, čo ťa postretne, a čo budeš ochotná pre to urobiť, aby si sa uzdravila. Samozrejme, že ti želám len pevné zdravie!
tornadolue
@sjuz lenže ktorým informáciám má človek veriť? Ja som si pozrela ten film, čo sem vimar hodila do konca, 2 hodiny, uf. A tam tvrdili (voľne prerozprávané), že 1000 mg tabletka vitamínu C síce fajn v boji s rakovinou, ale oveľa účinnejší je pomaranč, ktorý má síce toho vitamínu menej, ale funguje komplexnejšie. Ktorý zdroj informácií je ten správny? V podstate by sa mi ten film mal páčiť, lebo propaguje vegetariánstvo. @vimar si vegetariánka?
tornadolue
Teda, ako vegánka som ním mala byť nadšená, ale miestami som mala aj ja pocit, že som manipulovaná. Hlavne v druhej časti, kde sa na mňa zrazu vyrojili tie pozitívne percentá, som uvažovala, či aj to nie sú tzv. gumené čísla. Ale verím, že živočíšne bielkoviny sú škodlivé.
sjuz
veď vravím, že človek má dať na vlastný zdravý rozum.
Ja osobne aj moja rodina a známi "fičíme" na mega dávkach nielen vit. C. Za vit. C sa aj pobijem, pretože už dva roky mám s ním len dobré skúsenosti, a nielen ja, ale aj niektorí oji známi - lekári. Vďakabohu za to, že nie všetci sú rovnakí!
A v pomaranči toľko vitamínu C NIKDY nenájdeš. Okrem toho, vážne choroby sa liečia farmaceutickým vitamínom C, a to vnútrožilovo, nie perorálne. My berieme 3000 mg denne, čo je udržiavacia dávka. Chrípku nepoznáme, ani respiračné choroby. A to ani keď oproti mne sedí kolegyňa a 8 hodín na mňa kýcha.
Ale má to svoje zásady, nedá sa brať klasické céčko z lekárne.
vladkaku
... kniha "Rakovina" je čítanie na dúšok ... pre každého
evusik
@sjuz ja som sa ťa nechcela dotknúť, hovorila som všeobecne a v podstate som hovorila o životnom štýle ako takom, nie o vitamínových doplnkoch....
takže ak sa máme baviť o vitamínových doplnkoch som ešte väčší skeptik, ja neužívam žiaden vitamín a chorá som nebola ani nepamätám.... v zime si varím šípkový čaj, jem veľa ovocia a kyslej kapusty, chodím na dlhé prechádzky v každom počasí .... jediné čo užívam sú prípravky ktoré obsahujú chondroitín na kĺby. V mojom veku by mali 3mesačné kúry užívať ženy každý rok. Tiež magnézium ale nie pravidelne a tiež nekupujem voľne predajné ale si dávam predpísať... prečo sa teda k užívaniu vitamínov staviam skepticky? pretože drvivá väčšina ľudí si kupuje vitamíny len preto, že je to moderné a vôbec neuvažuje nad tým že nadmerným uživaním si človek môže aj ublížiť.... málokto si dá tú námahu aby skutočne preštudoval skutočné účinky, spôsob užívania a pod. Nemám v podstate nič proti užívaniu vitamínov, len nech to nie je samoúčelné, nepremyslené a nech to nie je len obyčajné ťahanie peňazí z našich vreciek....
janula143
Ako tak čítam uverejnené komentáre, nedá mi nezapojiť sa do tejto diskusie.Musím potvrdiť , že ja taktiež " fičím" , na megadávkach vitamínu C, čo nie je ani 60 mg ako to podhodnotene uvádza vo svojich tabuľkách FDA, ale na mnohonásobne vyšších dávkach čistej kyseliny L-ascorbovej vo forme ascorbátu. Denne to robí podľa okolo 10 - 15 tisíc milogramov a v stave oslabenia organizmu mnohonásobne viac. Nap.ipri chorobných stavoch, chrípka a iných užijú príslušníci mojej rodiny aj do 100 gramov za 24 hodín, čo je 100 000 miligramov. Nie nepomýlila som sa. C vitamín je medziiným výborným antibiotikom, ale tiež CHEMOTERAPEUTIKOM. Je súčasťou liečby rakoviny - metabolickej liečby o ktorou sa zaoberá tzv orthomolekulárna medicína. Stačí si prečítať zahraničné stránky a protokoly a odskúšané klinické štúdie Linusa Paulinga - dvojnásobný držiteľ nobelovej ceny za medicínu - otec C vitamínu. A s ním spolupracoval aj Dr. Mathias Rath - spoluzakladateľ bunkovej medicíny, ktorá vklastne lieči choroby vrátane rakoviny nutrientami, ktoré telu za desaťročia v našej varenej strave neboli dodané....Príčiny skoro všetkých chorôb je avitaminóza-dlhoročný deficit konkrétnych nutrientov..Rakovina sa dá liečiť úspešne už niekoľko desaťročí. Film Healing Cancer from inside out, ktorý je tu spomínaný to potvrdzuje. Sama mám množstvovážnejších zdravotných problémov, a pred troma rokmi po neúspešnej liečbe lekármi som sa začala týmto veciam intenzívne venovať. Večer čo večer, hodiny na internete. Zahraničné stránky. Na to aby človek mohol triediť informácie, musí toho preštudovať hodne...a potom si vyberať, triediť tie informácie. Dnes to už viem. A som mojim chorobám povďačná za to, že ma prebudili z toho klamstva, ktoré na nás pácha farmaceutický priemysel a niekedy vedome aj nevedome lekári.
Vďaka týmto informáciám som si niketoré zdravotné problémy poriešila. Chcelo to ozaj hodne pátrať. Výživové doplnky si nechávam nosiť alebo objednávam zo zahraničia. Mnoho z nich sa tu na Slovensku ani nevyrába. Na to aby človek vedel, aký nutrient si zaobstarať by mal vedieť aj niektoré veci, ako to funguje v tele.Tiež som sa snažila pátrať a učiť sa aj v tomto smere. Vitamín D je protirakovinový. Sama ho užívam2000 - 5000 IU denne( len na porovnanie na Slovensku ho dostanete v sile na jednu kapsulu len 400 IU - medzinárodných jednotiek .
 fade.bloguje.cz/866802-vitamin-d.php...


viď vyššie uvedený odkaz/ ale môžem toho dodať mnoho /
Odporúčam knihu o rakovine, ktorá je cenzúrovaná, u nas ju nedostanete, dá sa kupiť len prostredníctvom netu . Volá sa Rakovina, alebo prečo umierame bez poznania pravdy- autor Philip Day. Môžem ju dodať, kto by mal záujem.Je to veľmi pozitívna kniha a teraz viem, že rakovina nie je strašiak.
akacina
pozrela som si to a vravim: Kazdy clovek je jedinecna,neopakovatelna osobnost/na kazdeho plati nieco ine,urcite mame vsetci nieco "predurcene" v nasej DNA ,a urcite zdrava strava je nas "ochranca".
Avsak napr. moja mama je vylozene masozravec, a je to stara garnitura, ktora v ramci setrenia nikdy nic nevyhodila/aj splesneny dzem, aj chlieb okrajala / okrem mozgovej porazky,z ktorej sa dostala nema nic = ma 85 rokov 4 mesiace.
Moj otec cely zivot jedol tmavy chlieb,zeleninu,ovocie,neznasal maso,iba syry,nepil, jeho neduh boli sladkosti a fajcil priemerne.
Mal krcove zily ako povrazce, dostal rakovinu,dozil sa peknych 78 rokov# avsak presiel ozarovanim a tri roky sa zdalo,ze je za vodou
vratilo sa to a dalsie ozaarovanie mu "predlzilo" zivot v strasnych bolestiach i 7 mesiacov.
Takze mozno su moji rodicia vynimky. No urcite suhlasim,ze i ked sme vsezravci / v dnesnej prechemizovanej dobe je pre nase zdravie a hlavne v chorobach prejst vylozene na prirodnu zeleninovu stravu a z masa hadam ryby /vobec sa nedoporucuju kurcata -tie su rychlovypestovane/
A moj nazor = verim,ze sa da zvladnut rakovina i takymto sposobom,ale chce to odvahu a clovek musi byt presvedceny,ze nechce trpiet pri ozarovani a chemoterapii / ale musi najprv byt svedkom niecoho takeho,aby sa podla toho rozhodol/
A co je najdolezitejsie? Tak ako vo vsetkom p s y ch i ka !!!!
A verit,ze to zvladnem /// nech uz sa rozhodnem pre akukolvek
variantu..........ved zomriet musi kazdy.....ale ja by som chcela zomriet s ctou a nie z bolestami....ale komu sa to podari???? Tazko povedat.
A este k rakovine....je to zakerna potvore....zakerna preto,lebo
je diagnostikovana vo vacsine pripadov az ked je neskoro.
Preto by sa mal svet venovat najme tejto oblasti a potom by urcite bolo na mieste zmena stravovacich navykov a vylucit vsetko prechemizovane...vsetky eCKA atd.
evusik
@janula143 píšeš: "ma prebudili z toho klamstva, ktoré na nás pácha farmaceutický priemysel......" a to Mega C ti čo? rastie na záhrade? nevyrába ti ho náhodou ten tak strašne zatracovaný a nenávidený farmaceutický priemysel?
hera
hmmm...chcem iba nesmelo pripomenut ze mnoho ludi ma plne usta amalgamovych plomb ,zdravo ziju, beru vitaminy a nevedia preco su chori....u nas je amalgam ako vypln zubov zakazana -obsahuje totiz ortut,ktora sa pri zuvani uvolnuje....potvrdili to vedci z Calgari ,ktori sledovali traviaci trakt oviec ked im dali do zubov amalgam....
akacina
..cize je tu otazka: ako zo zivota odstranit vsetko "prechemizovane",vsetky "vydobytky dnesnej konzumnej spolocnosti"? Da sa to? Asi tazko. Mozeme sa iba snazit zdravo zit v ramci tejto spolocnosti tohto kolobehu, kde nevieme kolkokrat ani ci ta zelenina a ovocie su zdrave /nevieme ako boli osetrovane,cim a ci nahodou nie su klonovane/
Avsak zdravo zit chceme iba vtedy, ked nam nieco je....
"Topiaci sa chyta slamky".......I ked nie som prava veriaca, snazim sa dodrziavat 2x do roka "post"....urcite to ma velky vyznam pre nase telo,nase fungovanie.....Jezis vedel preco sa postil, je vlastne zakladatelom zdravej vyzivy.....citala som to v mnohych publikaciach a je to urcite pravda, vedel co robi a preco to robi.
Ach .....je to tak tazke...tolko nastrah,reklam, dobrot bez prace...no nekup to a neochutnej to!!!!! No o com by bol potom zivot?
2010
Bodaj by ste mali pravdu, hlavna vec ze tomu verite.
Tu v Australli lekar , ktory cely jeho zivot veril , zil a hlasal presne to o com pisete a napisal mnozstvo knih na tuto temu zdraveho zivota, bol diagnozovany s neoperovatelnou rakovinou mozgu.
Zopar jeho knih :
 www.drjohntickell.com/press-kit/published-books/...
sjuz
no, veľmi sa mi tie knihy nezdajú, ako "zdravá strava", ale pozriem na nete, či sa nedajú niekde stiahnuť, a potom si urobím názor, keď prečítam.
No ak sa riadil Walkerom, jedol preventívne Laetril,nemal prečo dostať rakovinu...
roiboos
Odporúčam:
www.probuzeni.blogspot.com

rovnako ako:
www.cez-okno.net

Samozrejme, najdu sa ta i clanky, ktore nemusia celkom tzv. "sadnut", no mnohe maju co povedat.

Skuste si co to precitat, preklikat sa i na dalsie clanky na tychto strankach.
Popripade aj na ine linky.

Informacii tam je viac nez dost. I na tieto temy. Treba len chciet a hladat.

S pozdravom
janula143
vďaka roiboos za podporu,:) ty si asi jedna z tých, čo Ťa zvedavosť a pravda poháňajú dopredu.... trafila si to neodsúdiť nové informácie ale CHCIEŤ HĽADAŤ a ako sa hovorí kto chce, ten nájde....
lidia3
pridala som diskuzny prispevok ,nebolo tam nič zle neviem prečo bol vymazany.
janula143
evusik na otázky podobného typu, ako si tu dala Ty mne v diskusii neodpovedám zo zásady a nebudem to ani komentovať. Ak chceš úprimne vedieť kde je pravda študuj, ak budeš mať záujem, pomôžem a dodám tie správne imformácie.Ak nie dobre si prečítaj nasledujúci citát, ktorého autorom je tu už spomínaný Dr. Norman Walker:

Nepokouejte se nikdy posoudit něco, o čem nic nevíte. Nekritizujte nikdy něco slovy "Tomu nevěřím!" Je to toté, jako byste
řekli: "Nic o tom nevím a proto je to nesmysl".
Ne označíte ně co za správné nebo nesprávné, za pravdivé nebo nepravdivé, nejdříve to prověřte. Zkuenost je daleko
cennějí ne vechny řeči na světě.
Radím vám naléhavě, abyste tyto stránky váně prostudovali a nad jejich učivem se zamysleli. Uvidíte, e najdete zdravou
a solidní základnu, o kterou se můe vá plán na omládnutí opřít. - str.8 -z knihy Omládněte
A na záver prajem mnoho pevnej vôle všetkým hľadajúcim.
evusik
@janula143 a prečo neodpovedáš na otázky "tohto typu"? nebude to preto, že sa ti to jednoducho nehodí? alebo preto že si na internete nenašla správnu odpoveď? skús niečo z vlastnej hlavy.... a keď už cituješ tak si nabudúce vyber niečo lepšie. Ten citát sa dá chápať aj tak, že máme byť otvorený novým myšlienkam a názorom... a tam vidím tvoj handicap - ty vidíš len tú svoju pravdu a každý kto má iný názor je podľa teba lenivý, nezodpovedný atď. atď.
janula143
Ja už som semiačko tu v diskusii zasiala a tí múdrejší, dychtiví po vedomostiach nezaháľali, nestrácali čas nejakými žabomyšími vojnami a kritikami. Dostali sa im aj ďalšie informácie, samozrejme nie prostredníctvom tejto diskusie.Dostali sa im preto, lebo CHCELI vedieť viac na rozdiel od Teba evusik. :).Komu niet rady, tomu niet pomoci.
evusik
@janula 143 celkom si ma pobavila.... aké jednoduché je tvoje tvrdenie, že tí ktorí zdieľajú TVOJ názor sú tí múdrejší, dychtiví po vedomostiach.... ani na chvíľu ťa nenapadlo, že môžu existovať aj tí čo vedia, ale jednoducho nesúhlasia? majú iný názor?
diskusia je o tom, že si ľudia vymieňajú názory... nie o tom že pritakávajú :-)
fabian007
pocuj EVUSIK koli tebe som sa zaregistroval lebo vidim ako tu kritizujes JANULU..ty sama tu pises ze keby nebyt lekarov tak by si sa ani neuzdravila a odkial to vies ked si sa zverila do ruk lekarom ???nemam rad takych ludi ako ty lebo snazis sa vyvracat to co si sama ani asi poriadne neodskusala bud taka laskava a nekrityzuj ludi ktory maju odstudovane tieto veci asi 100 krat viacej ako ty ,, a ak sa smiem opytat ako si bola chora a co si robila vsetko preto aby si sa vyliecila ,, ak neberiem do uvahy doktora
evusik
milý/á @fabian007 - to ako J.Bond? agent 007? ..... ani nemám silu sa na takýto blábol rozčúliť. Prosím ťa prečítaj si po sebe čo si to tu napísal/a, oprav si pravopisné chyby a hlboko sa zamysli kým vypustíš ďaľšiu blbosť....
healthy
janula143 ... Ahoj, mohla by si mi prosim poslat tu knihu ???? ,,, viem ze je tato diskusia rok stara, ale ak sa tu este objavis, budem vdacna.... limalima007@azet.sk dakujem