Dnes som si kúpila časopis " RECEPTÁR", v ktorom je okrem 200 receptov aj niekoľko
návodov, ako variť rýchlo alebo pomaly. Využívajú sa na to pomôcky a rôzne spotrebiče a
iste sa vám niektoré rady zídu, pretože ste sa na ne pár krát aj pýtali. Vychádza prvé
vydanie tohto roku a je na mesiace február - apríl. Aj cena je podľa toho - 1.80 eur. Ale aj
tak si myslím, že sa oplatí kúpiť, viem že je tu pár " zberateliek " dobrých receptov ako ja,
okrem našej Varechy aj dobrých časopisov o varení.
A aby ste vedeli, o čom sa v ňom píše, tak aspoň v skratke :
Čínske pokrmy vo woku
Mikrovlnná rúra
Fondue
Stolové grily
Teplovzdušná rúra
Pomalý hrniec, atď. Rozpisy sú väčšinou pre 4 osoby.
Dobrú chuť do varenia!
www.apetitonline.cz/recepty/...
dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/...
doma mame rozne spotrebice, ale najviac spokojna som s pomalym hrncom, mame ich dva a tak nalozim a vari sa same, najradsej varim v noci= vecer nalozim, nastavim cas a rano mam uz uvarene, hrniec sa sam vypne,je to velky pomocnik, ale nie kazdy ma k nemu doveru, treba si ho vyskusat, jedlo pripravene v pomalom hrnci je stavnate, nepripali sa, netreba ho miesat,
pekny den vsetkym :-)
ja ich mam dva, varim v nich vsetko, dokonca sa daju v case nudze upiect aj kolaciky a chlieb, aj vytopit slaninka na mast,
a snad este tu sa pozri na pomaly hrniec pre lepsiu orientaciu: » clanky.vareni.cz/poma...
diskuse.dama.cz/komunita.php?d=5745...
file:///C:/Users/nada/Desktop/recepty/POMALY%20HRNIEC/Recepty_z_pomaleho_hrnca%20VIRTUALNA%20KUCHARKA.htm
to je k pomalemu hrncu, precitaj si,
a este , tu ti pripajam recepty na parny hrniec, aj ten mam a tiez dost casto v nom varim-parim,
www.kucharka.weblahko.sk/Recepty_z_parneho_hrnca.html,...
nech sa vsetkym dari :-)
lepsiebyvanie.centrum.sk/kuchyne/614218/pomaly-hrniec-vam-usetri...
clanky.vareni.cz/pomaly-hrnec-setri-nas-cas/...
:-)
parnihrnec.webnode.cz/prilohy/...
parnihrnec.webnode.cz/maso-a-ryby/...
parnihrnec.webnode.cz/ostatni-jidla/...
parnihrnec.webnode.cz/sladke-pokrmy/...
a pretoze u nas je teraz dopoludnie, idem pomalicky robit obed, rybu a zemiaky na pare, k tomu nejaku studenu omacku a obed je za polhodinku na stole :-)
Mimochodom, neviem, ako by si sa dostal k starším číslam receptára, ale veď, ako spomínam, je veľa dobrých časopisiv o varení a teraz aj Extra B. Žena a Extra N.Čas pre ženy na Veľkon. tému.