Varenie

Dobosovy plat

gabuska33 - fotkagabuska33, 13. decembra 2011

chcela by som sa opytat ci sa daju platy na dobosku upiect 5dni
dopredu a az potom ich naplnit,dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

cinkla
Jasne, preco by nie. Len ich treba naplnit aspon 1 - 2 dni pred podavanim, aby zmäkli.
frezia68
@cinkla má pravdu,veď aj v obchodoch predávajú nenaplnené polotovary-platy,záruka aj 3 mesiace,len sú občas plesnivé :-( ,ale 5 dní kľudne.
sovka62
@frezia , aj neplesnivé sú hnusné a hlavne, napriek ceduli čo je na nich nalepená, nie sú dobošové. Skôr to pripomína medové pláty.
jeka
dajú sa ,len ich poprekladaj papierom na pečenie.
kamilka61
Pozdravujem aj ja,
myslíte si, že aj platy na marlenku by mohli postať upečené týždeň, plniť by som ich chcela tesne pre sviatkami , čo vy na to? :-)