Rôzne

Diskusia o rybach

slavka2012 - fotkaslavka2012, 2. apríla 2013

Nechcem sa vracat k nekonecnym a nikam neveducim diskusiam o miznucich receptoch a odidenych Varechacoch. Zarazilo ma vsak, ze miznu aj diskusie, vobec nie urazlive, prave naopak,konstruktivne a instruktivne. Pred casom tu prebehla diskusia o nazve jednej ryby, mnohi Varechaci prispeli svojou troskou do mlyna, pridali fotografie, vysvetlenia, zaujimave informacie a fotografie, ktosi dokonca aj link s nazvoslovim ryb, co je pre nas suchozemcov naozaj uzitocna vec. Nikto nikoho neurazal. Bola som prekvapena, ked pred nedavnou cestou do primorskej krajiny som si chcela pozriet nazvoslovie ryb a diskusia, a teda aj informacie v nej obsiahnute, tu uz nebola. Preco miznu diskusie, do ktorych prsipeli mnohi v dobrej viere pridat informaciu pre vsetkych? Ved diskusia, to uz nie je recept, ani vlastny vytvor, ale kolektivne dielo, a malo by tu zostat k dispozicii pre vsetkych...

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@slavka , na Vareche nastala v poslednom case taka situacie, ze sa tu bojim napisat cokolvek. Mala som rada Varechu, bola to moja vzpruha do dalsich hectickych dni a starosti, vzdy som sa tu odreagovala - proste POHODA. Teraz sa kazdu chvilu niekto urazi, nastve, alebo bezdovodne niekoho kritizuje a uraza. Uz sa iba obcas na Varechu mrknem, ale prestala ma bavit takato atmosfera.
lusinkab
@slavka na tu diskusiu si pamatam kedze aj ja som tam nejaky link pridala ono je to skoda,ze vazne miznu aj tie diskusi kedze ako ty hovoris nema to nic spolocne s receptom uz ked niekto to tu zbali a zoberie vsetky svoje recepty tak by tu aspon mali ostat tie diskusie to je moj nazor ved predsa tomu dotycnemu pomohli ostatny varechaci tak uz len s ucty k nim by to tu malo ostat.