Rôzne

Desatero pro štíhlů líniu od Bolka Polívky

rea1 - bez fotkyrea1, 18. marca 2015

Už dlho som vám nič nenapísala, tak sa aspoň trochu zabavte. Dúfam, že to tu ešte nie je, ak je, la pardón. Chyby neriešim, ako som dostala, tak odovzdávam. Ale najviac sa mi z toho páči slovo "jijů". :-))) A veď aspoň kúsok pravdy sa v tom nájde, no nie? :-)

Desatero pro štíhlů líniu od Bolka Polívky:

1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.
2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož tá ti ty
kalorie zruší.
3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty, tož budeš
najštíhlejší.
4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu,kerý sní
najvíc.
5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača, polárka,
oplatky, sušenky, to sa nepočítá,protože to patří do zábavy a né do jídla.
6. Kakao, brendy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky
neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.
7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to nejíte,ale
koštujete.
8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte
špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.
9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo
mohlo pořádně bojovat.
10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha. A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí.

Tož vidíte, že možete byt spokojené se svojů postavů aj bez diety.
A eště jedna můdrá věta na závěr. Dojde doba, kdy tlustí budů hubení a hubení budů studení. A tož hore do plavek.

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Ach, Rea moja, Pravda od začiatku do konca. Pre mňa doba "kdy tlustí budou hubení" nastala práve teraz a je to na draka. V živote som si nemyslela, že sa budem snažiť pribrať.
aroooo
páči sa mi táto teória od hora až dole.....
evanaaa
teda, Bolke to dokonale vystihol....na mňa platí a aj sa mi najviac páči ten prvý bod, lebo ani moje svedomie, ktoré ma n apomína, nik nevidí. No a ono je to dvojnásobne horšie, lebo u mňa nejede len o tie kalórie ale aj o cukor (sacharidy), ak ma muž nevidí, tak mi ani glykémia nestúpa :)))))
havino
jaj @rea , kiež by to tak bolo, ale na úsmev beriem, ked si už 26 rokov, od porodu mladšieho držím váhu a nie málo síl to stojí, sebazaprenia
tatranocka
Hehe,to pre koho vytvoril ? Mám ho pred očami v trenírkach z filmu ...gutentag :) a ten veru nemal nikdy také problémy...šatstvo visí na ňom ako na ramienku...Ale teória dobrá-pobavila som sa,vďaka :)
janea
Haha, dobryyyy, som sa pobavila, Bolek je muj cloviek !:D
používateľ nemá avatar
gm
gm
Deti mi vravia.Mami máš tučný zadok.Manžel keď sa naň kukne krúti hlavou.Sestra ak schudneš zaškrtím ťa.Mamka,konečne vyzeráš ako žena.Moji bratia majú blbý zvyk lebo ma po zadku trepnú.A keď sa kuknem do zrkadla vidím seba no pritom myslím//veď si porodila tri zdravé deti.Vďaka ti Pane Bože za to//.
anina6
@rea1 super dobre som sa pobavila, a tiež si viem predstaviť Bolka ako to to prezentuje. A tie 2 kilá čo som nabrala cez zimu už neriešim. prajem ti krásny deň a daj ešte niečo dobré od teba na povzbudenie a pobavenie.
amelie
v oblastiach a obdobiach hladu sa tuční ľudia považujú za krásnych... radšej sa budem riadiť Bolkovým desatorom:-)))
afataga
no uz moze clovek od teba cakat? zas si ma pobavila :-)
rea1
@gm :-))))))))))))
keď som bola štíhla - ale prd, chrdá som bola ako pes, 162cm/42kg - bývala som niekedy, teda väčšinou, tak unavená, že priniesť zo samošky na konci ulice 2 sáčky mlieka a 1/2 chleba bol priam heroický výkon, po absolvovaní ktorého som si musela oddýchnuť. vážne, nekecám. a zima ma klepala aj keď bolo vonku 30°C. potom som časom pribrala, aj viac, ako by som mala, ale moje telo je spokojné, priam sa tetelí blahom a ja sa síce snažím aspoň mierne zdravo sa stravovať ale diéty čítam miesto Roháča a cítim sa fajn. niekedy, keď idem okolo zrkadla, vyplazím mu jazyk a držím sa teórie, že tuk vypĺňa vrásky, takže je to vlastne aj benefit. :-)) neobhajujem svoje kilá navyše, len môžem porovnať, ako som sa cítila vtedy a ako sa cítim teraz. terajšku dám prednosť. :-)) a tieto Bolkove kecy - no, jednoducho sa mi to páči. a som rada, že aj vám.
1x radost
bubaya
Ukladám do KK, vytlačím a vyvesím na chladničku.
zolik
usmevne pekne desatoro. v jednej poviedke od Simka a Grossmana je veta: Hladove telo se protiva obezite nemuze branit! a ja to mozem iba potvrdit.
babidka
Na pobavenie je to dobre :-) Aj ja si takymi recami "vytieram zrak" aby som nemyslela na to , ze s vekom /a pohodlnostou/ mi pribudaju pomalicky kila a uz ma bolia kolena , dychcim pri stupani do kopca, kupujem si stale vacsie cislo oblecenia ...Sme doma uz iba dvaja ale az je to smiesne ako sa snazime jeden pred druhym skryvat svoje prehresky proti zdravemu stravovaniu :-))
Moj muz si mysli , ze nevidim ako si ukradomky dokupuje a dosypa cukor do dozy pri kavovare aby som nevidela kolko ho chyba ...lebo ja si kavu osladim medom. V jeho aute vidim zmuchlane sacky od cipsov skryte pod sedadlom, v mojom aute su zasa presne tam schovane obaly od cokolady :-) Obaja sa tvarime , ze to nevidno .Vecer si ja rychlo dam este nejaku cokoladovu pralinku alebo par kuskov mandli v cokolade este skor ako on skonci pracu ...aby si dal zasa on pred spanim nenapadne kusok klobasky s chlebom...hoci musi aspon tusit , ze tu domacu klobasku citit za cesnakom az do susedov :-)Ale asi sa utesujeme myslienkou , ze je to podla pravidla "Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie".......
zolik
@babidka , velmi pekne a usmevne si popisala ako to u vas doma chodi. som sa zasmiala pri tom opise skovanych prazdnych sackov pod sedadlami v aute.