Rôzne

Ďalšie nové komentáre

zdenkaa - fotkazdenkaa, 17. februára 2014

Máte aj vy problém prekliknúť sa na ďalšie nové komentáre k diskusii. Nechce mi to prekliknúť na ďalšiu stránku v žiadnom prehľadávači Mozilla,Chrome ani Exploreri.

@zareaguj


Diskusia k téme

janger
Aj mne to robi uz par dni, uz som chcela pisat aj redakcii. A este mam jeden problem: Ak otvorim diskusiu 'bar u Eviany', tak mi vsetko uplne 'zamrzne', alebo vyhodi ma to z Varechy...Takze do baru nemozem ist ;-)...Asi tam maju vyhadzovacov :-))). Neviem, ci je chyba v mojom PC, alebo to maju aj ini?
rulik
skúsil som otvoriť ten BAR a úplne mi zblbol PC, radšej tam ani nechodiť aby ste si nezavírili svoj PC
megdesign
@rulik :DDDD Co ma spolocne zahlteny server Varechy s virusmi teda neviem, ale nemusis sa bat. Nezaviris si PC, ked tam pojdes... :D
radost
treba otvoriť =bar dvojka=..bo prvý má mnoho komentárov..
radost
..a tým -že sú tam videjká..načítava nekonečne..
janger
@megdesign , takze problem zrejme nebude v mojom PC...@rulik , vidim, ze mas ten isty problem :-(, takze nie som sama...@radost , myslis barom 2 tento bar v diskusiach? Nuz ten mi robi problemy. Radsej ho uz ani neotvaram, hoci som sa tam tiez chcela zastavit na 'kus reci' a @eviankin likerik ;-).
tomas
Ďalšie nové komentáre (resp. aj v nich 2, 3, 4... stránka) sa chovajú štandartne. Možno bol konkrétne v nejakom príspevku (obrázku, videu, čo vložil niekto do príspevku)
tomas
K téme "Bar u Eviany"
 varecha.pravda.sk/diskusie/bar-u-eviany-/5739-forum.html...


V tej diskusií je 291 komentárov (čo nie je problém), ale je tam 65 videí z Youtube. A s tým už niektoré počítače trošku problém môžu mať. (Mne osobne to ide síce ok, ale na slabšom počítači môže byť 65 flashových videí dosť problém).

Budeme musieť rozdeliť diskusie na viac stránok (napr. 20 komentárov na stránku a potom 2, 3, 4... stránka diskusie), aby sme preventívne minimalizovali takýto typ problému.


megdesign
@tomas.... pokial sa tieto flash videa neprehravaju, nemaju dovod brzdit prenosovu rychlost pripojenia uzivatela... Ine by bolo, ak by sa vsetky na raz prehravali... ;)
tomas
@megdesign to nie je o prenosovej rýchlosti, prehliadač ukladá dáta do ramky, a človek má opticky možno pocit, že mu ide pomaly internet (alebo webstránka), a v skutočnosti ide pomaly prehliadač/počítač...

keby tá diskusia mala 5000 komentárov (iba textových), tak by to bolo relatívne málo dát, ale browser by mal problém vyrenderovať celú tú stránku a niektorým by zmrzol prehliadač... (pritom dát by tam mohlo byť pokojne menej ako v 1 videu)
tiginko
mne sa nedá tiež posunúť na ďalšiu stránku komentárov, už niekoľko dní. A určite to nie je mojim PC, robí mi to doma aj v práci a to máme echt poriadne mašiny
megdesign
@tomas PS: schvalne som otvoril Bar u Eviany a ani tuk, ani naznak mrznutia... Windows XP Pro, Prehliadac - Iron Portable. Vsetko slape jak ma. ;)
zdenkaa
Prosím aj tak nerozumiem odpovedi od @tomas , štandartne sa mi ďalšie stránky nechovajú a to ich nútim už pár dní aj teraz pred chviľkou. Takže mám zlý počitač-prehliadač nerozumiem ?
tomas
@zdenkaa ja nerozumiem vete "štandartne sa mi ďalšie stránky nechovajú" tomu nerozumiem...
tomas
teda rozumiem, ale neviem identifikovať z toho príčinu/problém...
megdesign
@zdenkaa nie nemas zly pocitac. Vsetko je v tvojom PC okey :) Skusil by som este prehliadace Operu, pripadne Maxton, Iron... Nie kazdy web je vyladeny pre vsetky prehliadace, aj ked podla hlavicky webu varecha.sk je stranka pisana v standarde W3C, co by malo davat zaruku, ze je otvoritelny na vsetkych platformach.
mirkamt
Ked sme už pri problémoch, už pár dní mi nefunguje tlačidlo Vytlačiť pri jednotlivom recepte.
zdenkaa
@tomas už pár dní (a teraz som opäť skúsila)
mi nejde prekliknúť na ďalšie nové komentáre, čiže komentáre k diskusiám staršieho dátumu čo predtým nebol žiadny problém. Keď som nebola na Vareche pár dní preklikla som sa dozadu na pridávané komentáre ku diskusiám teraz vidím na spodu len posledných 4-5 komentárov a ďalej ma nepustí aj keď kliknem na ďalšie nové komentáre. Skúšam na rôznych počítačoch a prehliadačoch Mozilla,Chrome a Explorer. Prehľadávač Operu a tie ďalšie vymenované nemám a musím sa priznať ani nepoznám som do toho úplný laik. Ďakujem
tomas
OPRAVENÉ.

(Nevedel som to najprv nájsť, lebo Ďalšie nové komentáre fungovali z hlavnej stránky, z rubriky recepty, z rubriky magazín, z rubriky zážitky, len z hlavnej stránky diskusnej rubriky nešli. Pravdepodobne nastal problém, keď sme piatok k Valentínu spúšťali Valentínsku rubriku
 varecha.pravda.sk/valentin/...
a pri tej príležitosti aj novú hlavičku webu, aby sme si uvolnili miesto na nové funkcie (napríklad na dnešnú novú rubriku s inzerátmi - Burza).

Chyba, čo to spôsobovala (paradoxne len na tom jednom jedinom mieste) je odstránená.

Problém vyriešený.
janger
Ano, @tomas , fajn, uz to funguje. Vdaka. A o tu diskusiu 'bar u eviany' - myslim, ze to nie je mnozstvom komentarov, ale ze to robia tie you tube filmy. Uz mi to raz robilo v jednej diskusii, kde bolo velke mnozstvo pridanych filmov z you tube...Myslim, ze to mozem vyriesit len tak, ze tam nepojdem. Inak problemy s mojim PC nemam...
eviana
@janger , Janielka veľmi ma mrzí, že sa Ti nepodarilo prísť do nášho baru na likér... a čo sa týka bar č. 2, chystám na víkend nový likér, tak pri príležitosti jeho ochutnávky virtuálnej založím Bar 2... a muziku si teda nebudeme dopriavať vo videjkach, max v nejakych odkazoch slovnych (nie linkoch), aby sme nespôsobovali problemy a aby sa k nám dostal každý...tak ako bolo pôvodne myslené aj v Bar 1. Samozrejme radi privítame a ulejeme aj našim anjelom strážnym v redakcii, @tomas :)
janger
Mila @evianka , nic sa neda robit :-). Ty si nic z toho nerob. Len si kludne pridavajte muziku, mam radost, ak sa ludia tesia a nehadaju sa tu... Drzim palce :-).
havino
presne od piatku mi chýba, malým písmom žltým podčiarknutým hore, nie dole, po prvej stránke, najnovšie komentáre, som na tretej stráne a chcem sa vrátiť na najnovšie a nedá sa, tak len preskakujem čísla, z 2 na 1, od zmeny na vareche nedalo sa mi napríklad, otvorím, si diskusiu na novej karte, z nej daľšiu na novej karte a tú mi už nenačíta doteraz, používam chrome, ako vždy doteraz
astheart
A nic mi tady nestránkuje. Prostě kurzorem pořád jedu dolů až do konce komentářů.