Rôzne

Čo ste dnes dobré ukuchtili?

ancicka - fotkaancicka, 28. augusta 2011

Ked som otvorila mail,tak som tam nenašla ani jeden recept.

recept. mail.google.com/mail/?hl=sk&tab=wm#trash/1320f684a7...


Dúfam ,že to nieje tým,že varecháči prestali pridávať recepty.
Ak je v tom nejaká technicka chýba,tak sa pochvaľte takto.

Ja som varila slepačiu polievku a podľa rcp, varecha.pravda.sk/recepty/holubky-fotorecept/16735-recept...


Dezert som urobila bublaninu,ktorú som pridala,ale je čakajúca na zverejnenie.

Preto sa pýtam! Všetkým varecháčom prajem pekný deň!

@zareaguj


Diskusia k téme

babkamt
Aj ja som zostala prekvapená,že mi nič nedošlo.Ja som dnes varila slepačiu polievku,sviečkovú s knedľou.Koláč som nepiekla,lebo som skoro 3 hodiny bola na skype s vnúčatkami z Austrálie.
bibia1
Asi si spravili dovolenku s predĺženým víkendom, lebo už od včera sa mi nedajú pridať recepty, ale musíme uznať, aj naši "anjeli" potrebujú oddych :)
evusik
ja som ešte včera navarila veľký hrniec kyselého fazuľového prívarku a k tomu fašírky - polovičku so vysmažila na plechu v trúbe (fritézu pri poslednom debakli z twisterom nechcem ani vidieť..) a druhú polovicu v zapekacej forme ako sekanú s vajíčkovým očkom....
takže dnes som nevarila dojedali sme od včera, ráno som upiekla chleba a kokosovú bábovku.... teraz už len kávička a veget.... hlavne, že je po nočnom daždi konečne celkom príjemne :-)
ancicka
Ved ja viem,že potrebujú oddých,ale som chcela vedieť či len ja nemám chybu.
Ved pochváliť sa môžme! Či nie?
bibia1
@ancicka samozrejme :) ja som tu síce veľký nováčik, ale už si neviem predstaviť deň bez Varechy, a tiež kukám každú chvíľu do mojich receptov, že či náhodou už nie sú zverejnené. :)
@evusik ja som tiež dnes nevarila hlavné jedlo, zostalo nám zo včera, len som spravila patizoníkovu polievku a dala do marinády kuriatko, tešíme sa na večer :)
evusik
ja som bola tiež prekvapená, že za včera nepribudol ani jeden recept... to sa ešte nestalo ani raz... otázka je, že či nikto nevarí a nepridáva recepty, alebo či má redakcia voľno, čo si samozrejme zaslúžia... alebo či za tým nie je absencia súťaže? .... alebo je to náhoda?
bibia1
:) v pondelok, alebo v utorok tu strávim 5 hodín v kuse, kým dočítam všetky tie nové recepty, ktoré teraz čakajú na zverejnenie :)
bogar
no aj ja som tu nova a prispievam tiez pravidelne a varecha sa mi stala drogou viac ako facebook :D mne uz tiez cakaju 4 recepty na overenie aspon viem ze nemam chybu ja ... :) tak nech si poriadne oddychnu varechači :)
2010
Torta di mele con lo yogurt




v preklade jablkovy kolac do ktoreho sa strcil na miesto mlieka vanilkovy jogurt aj tak sme to pomenili ale vysiel super.



angelheart
Tak sa pridávam, ja mám v čakaní na zverejnenie jeden receptík z baklažánu :)
evas13
Včera som nevarila, plrehadzovali sme skrinky v kuchyni kvôli novej chladničke. Dnes som mala na obed sestru, tak som robila hlivovú polievočku so zeleninkou, baskické kura  varecha.pravda.sk/recepty/baskicke-kura-fotorecept/9253-r...

ako múčnik jemný tvarohový koláčik :  varecha.pravda.sk/recepty/jemny-tvarohovy-kolacik/7248-re...
, ktorý som dnes robila s dia pudinkom Haas a bol veľmi dobrý, šťavnatý, mňam, ščemerila som sa. :)))

evusik
@2010 vyzerá to by dobrý koláčik, jabĺčové mám rada... mňa zaujali tie štipce ktorými si kuchárka prichytila papier k forme aby jej nezavadzal, dobrý nápad, určite ho uplatním :-))
danculka
Tak isto som pridala raňajkový koláč okolo 11.00,neviem presne,ale zatial nie je zverejnený,tak som ďalší ani nedávala,manželovi som robila netradičný nedeľný obed,neviem,čo sa deje..
2010
Uz sme ho viekli viac krat tento Taliansky dedinsky kolac co ma pekne meno -torta -, zmeny: dali sme kyslejsie jablka , nakrajane na vacsie kusky a pridali zmes hrozienok a pouzili hnedy cukor.


eva53
nepochybne lepší chutný koláčik ako moja dnešná čučoriedková bublanina- bola by určite výborná,keby som miesto soli dala cukor :-)
eunika
žienky,nedráááždite ma koláčikmi,veď ja priberám už len z obrázkov:)))
dorisa
Ja som bola bez notebooku, teda aj bez varechy, ale už som tu a tiež ma to prekvapilo. Podľa mňa je tá absencia nových receptov ovplyvnená aj tým, že nie sú súťaže. Už mám nb v poriadku a tiež som pridala dva recepty(čakajú) a teraz pečiem bábovku, takže: dnes sme mali rezne, ryžu,kompót.
frezia68
Zeleninkovú polievku a parádne palacinky-tiež som pridala recept.Recepty sa myslím pridávajú,len redakcia má asi zaslúženú dovolenku.Veď sa nedávajú kvôli výhram,nie :-)))) ?
evanaaa
2010, nemohol by si dať tento koláčik do receptov, veľmi sa mi páčil, chcela by som ho mať v KK a lepšie preštudovať, ako ho upraviť na dia.
palokuchki
Ja som tiez pridavala tento tyzden recepty aj ked som vedela, ze neni vyhlasena nijaka sutaz. Pridala som recepty s ktorymi som sa chcela s vami podelit. Vzdy ma velmi potesi, ked niekoho moj recept oslovi a este mam vacsiu radost, ked ho niekto vyskusa a je s receptom spokojny. Dneska som varila kuracie prsia so syrom. Recept som tiez uz pridala na Varechu a caka teraz na uverejnenie.