Varenie

Cesto na pizzu z Lidla

lenosko - fotkalenosko, 17. septembra 2012

Nedávno som sa ulakomila na cesto z Lidla, 0,99e za balíček. Je zrolované aj s papierom na pečenie. Veď vyskúšam aké je, kamarát to kupuje a je spokojný (tvrdí že je také pre chlapov, t.j. už hotové :-) ). No taký humáč som už dávno nemala, vraj cesto na pizzu a je viac sladké ako by sa patrilo. Škoda peňazí a všetkých tých dobrôt čo som na to naložila. Máte aj vy takú skúsenosť, alebo len ja som zas natrafila na nepodarenú várku?

@zareaguj


Diskusia k téme

tricia
Ja som z neho urobila makovy zavin a bol fantastickyyyyyy ha ha . Totiz som ho ochutnala take surove a bolo sladke .
tothka
@lenosko , ja v Lidli kupujem iba lístkové mrazené cesto. Ešte ma nesklamalo. Na pizzové cesto mám výborný recept, občas si spravím aj do zásoby.
lenosko
no čakala som všeličo, ale nie že bude sladké...
Možno to ešte niekedy kúpim, keď bude za lepšiu cenu. Ale iba ako rýchlovku na koláč.
pacik
Ja som sa na neho ulakomila vari pred rokom, ale bolo fajn, nič mu nechýbalo. Toto asi bola dáka popletená várka.
afataga
z Lidla nepoznam, ale obcas kupujem take hotove listkove aj s papierom v Kauflande a to je dobre, takze nie kazdy polotovar je humus, ale je pravda, ze polotovary moc nekupujem, toto cesto je skor vynimka
terreza
Ja v Lidli kupujem pravidelne mrazené LC, ale keď potrebujem kupujem aj nemrazene v rolke, obe sú výborné. Hotové cesto na pizzu sme už tiež testovali, je v takom trojuholníkovom balení, bolo dobré. Ale najradšej mám cesto na pizzu, ktoré si vyrábam sama, recept mám od kámoša pizzeristu...pridám recept :)
alexdidi
Ja som mala z Lidlu lístkové už s papierom vyvaľkané a bolo výborné.Dcéra kúpila nedávno na vysúšanie rovnaké na pizzu a nevedela si ho vynachváliť aké bolo dobré,hlavne pre uponáhľané zamestnané ženy.Ináč si robíme výborné pizzové cesto doma,ale jeho príprava chce nejaký čas.Možno naozaj tá tvoja várka bola nejakým sladkým nepodarkom.
lenosko
@terreza na ten recept sa tesiiim :-)
to listkove s papierom na pecenie je fajn, to sa celkom osvedcilo.
Ale to PIZZOVE, s papierom na pecenie, zrolovane v 3-uholnikovom baleni... to bola katastrofa.
Aj by som si urobila doma, ale nebol cas nechat to kysnut. Musela som pouzit nieco rychle... :-(
dzana123
Ja som si taktiež kupila toto pizza cesto v Lidli a musim povedať že som sním bola veľmi spokojná. Raz za čas si ho kupime a urobime si pizzu podla seba a zatial nikdy nebolo sladké. Takže asi len zlá várka.