Tak zasa ma v kaviarni rozculil tridsatrocny barmancapuccinom so
skoricou. Ved casy komunizmu uz pominuli aby toto dakomu chutilo.
preto sa chcem opytat ci vam to chuti alebo preco to kazy dava do
capuccina? to mi musia vsade dvihat tlak?
Tak zasa ma v kaviarni rozculil tridsatrocny barmancapuccinom so
skoricou. Ved casy komunizmu uz pominuli aby toto dakomu chutilo.
preto sa chcem opytat ci vam to chuti alebo preco to kazy dava do
capuccina? to mi musia vsade dvihat tlak?
@lidia3 : skorica mozno hej. ved aj samotna kava je zdrava. ale jednoducho skorica v cappuccine nema co robit. pochopitelne, proti gustu ziaden disputat. ale barista sam od seba to tam nema co davat. len na vyslovene zelania neznaleho zakaznika
@kimio : a to je prave ta chyba :)
skorica je agresivna a ma prilis silnu chut. taliani cappuccino vymysleli bez nej a mali na to asi padny dovod:)
koho zaujima, ako to ma naozaj vyzerat, nech kukne sem mojakava.sk/cappuccino/...
slovensky zakaznik sa musi este vela ucit a slovensky barista este viac:)
je to to iste, ako keby na bryndzove halusky automaticky daval kuchar jahodovy toping, lebo jemu to tak chuti a presviedcali sme sa tu navzajom, ze tak to ma byt:)
@ivav : bezne neznamena spravne;) na slovensku sa bezne tuneluje a kradne, je to len preto spravne?
@shiculka : nic proti, ale nerobme z toho standard, ked to tak nebolo vymyslene. ku cappuccinu skorica nepatri a basta. ale ak zakaznik po nej tuzi, na vyziadanie mu ju tam mozu dat
"
tu je recept, ktorý si chcel,dobrú chuť
opytaj sa baristov,ti ti to vysvetlia.
www.kavicka.sk/o-kave....
ja osobne milujem skoricu,ale do kavy by som ju urcite nedal,lebo narusi chut samotnej kavy.
radit ti nemam co. petra to pise spravne, lebo tak bolo cappuccino vymyslene. to neni jej patent. ona tiez pise iba to, co ini zadefinovali davno pred nou.
opakujem to znova, skorica na cappuccine nema co hladat ( mojakava.sk/cappuccino/)....
ze to ma niekto rad, prosim. ak si to vyslovene vypyta, treba mu to tam dat. ale barista sam od seba bez vyslovenej ziadosti zakaznika to tam nesmie davat, lebo to tam nepatri.
kto chce, nech si to s nou pije. ale nerobme z toho standard. ako som uz napisal, ak niekomu chutia bryndzove halusky s jahodovym topingom, je to jeho vec. ale to neni dovod na to, aby sme to pasovali za ten spravny a originalny recept:)
@silvi , si určite aj v iných veciach taká zásadová, ako pri capuccine ?