dobrý večer nevie mi niekto poradiť ako predrábeť halušky a potom
ich prihrievať a miešať s bryndzov a smotanov a ako dlho vydržia
predrobené halušky v ladničke...za pomoc dakujem
dobrý večer nevie mi niekto poradiť ako predrábeť halušky a potom
ich prihrievať a miešať s bryndzov a smotanov a ako dlho vydržia
predrobené halušky v ladničke...za pomoc dakujem
ak ich chces prihrievat, uz to nebude konzistenia rovnaka, ale da sa aj tak.
ja mam rada prihriate ale musia byt pripecene a navrch potom polejem syr so smotanou alebo pridam cerstve vajicko ci kapustu- zalezi s cim ich originalne robis.
Mam dojem, ze ked by si ich len uvarila a dala do chladnicky hole, ostali by cierne aj vtedy, ak do cesta originalne nepridas sol.
SOL sa vzdy pridava len do vody ked sa varia.
neviem, ci som dobre pochopila otazku ak nie- snad niekto iny odpovie lepsie.
takto nejako to praktizuju v restauracii (minimalne v jednej) :-)