dobrý večer nevie mi niekto poradiť ako predrábeť halušky a potom
ich prihrievať a miešať s bryndzov a smotanov a ako dlho vydržia
predrobené halušky v ladničke...za pomoc dakujem
Diskusie
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár dnes 19:48
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 994 najnovší komentár dnes 20:49
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 994 najnovší komentár dnes 20:49
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár dnes 19:48
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 538 najnovší komentár dnes 20:49
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár dnes 19:48
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 4 najnovší komentár 22. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Pomaly pečený bravčový bôčik -
Univerzálne bezlepkové medovníkové cesto +video -
Krehké koláčiky v tvare hríbov +video -
Mandarínková marmeláda so škoricou a s vanilkou. Bude úžasná nielen na vianočku +video -
Bôbovo-zemiakové placky s kyslou kapustou +fotopostup -
Bezlepkové moravské koláče s tvarohom a čučoriedkami +video
-
Vianočné pečivo - rumové guľky a šuhajdy z ľadových gaštanov -
Vianočné pečivo - zvončeky a srdiečka +video -
Orechovo-kávový rez s karamelovou plnkou +fotopostup -
Malakoff - nepečená mandľová torta +fotopostup -
Košíčky z krehkého cesta s marhuľovým džemom +fotopostup -
Pomaly pečený bravčový bôčik -
Pečené zemiaky plnené slaninou, sušenými paradajkami a hubami
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO -
Tvarohovo-makový koláč s mandarínkami VIDEO -
„Pošťastilo“ sa vám pripáliť omáčku? Takto ju ešte môžete zachrániť VIDEO
-
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
Mesiac do Vianoc: 15 najklikanejších sladkých receptov minulých sviatkov -
Niečo na nakopnutie: 11 receptov na kávové koláče, ideálne sladké povzbudenie -
Čo variť tento týždeň: 14 inšpirácií na obedy a večere počas pracovných dní aj na prvý adventný víkend -
Tajomné hurmikaki: Ako trpký plod premeniť na šťavnatú sladkú explóziu chuti -
11 hrnčekových receptov: Bábovka, muffiny, buchty, medovníky aj krémové zákusky, ktoré upečiete aj bez váhy
ak ich chces prihrievat, uz to nebude konzistenia rovnaka, ale da sa aj tak.
ja mam rada prihriate ale musia byt pripecene a navrch potom polejem syr so smotanou alebo pridam cerstve vajicko ci kapustu- zalezi s cim ich originalne robis.
Mam dojem, ze ked by si ich len uvarila a dala do chladnicky hole, ostali by cierne aj vtedy, ak do cesta originalne nepridas sol.
SOL sa vzdy pridava len do vody ked sa varia.
neviem, ci som dobre pochopila otazku ak nie- snad niekto iny odpovie lepsie.
takto nejako to praktizuju v restauracii (minimalne v jednej) :-)