Rôzne

Bordúrky z Bordeaux ? Kto nechce, nech nech nečíta

martanka - bez fotkymartanka, 22. januára 2013

Nech mi nik nemá za zlé, ale unavená tortami s nekonečne farebnými cukrovými polevami a la marcipán mi nedá nepodeliť sa o ďalšiu dobrotu - Bordúrky z Bordeaux: Áno, je to ďalší recept z povvi -  povvi.com/canneles-de-bordeaux/...
ale je úžasný, tak ho po poslednom povzbudení tunajšími členkami zdieľam. Príde mi to ako palacinky vo formičke :) ale skvelý nápad aj recept. Dievčatá, ďakujem za povzbudenie aj super recepty a vaše blogy sú úžasné - minule som si ich popozerala :) ste jedničky

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
ak tomu rozumieš, nebol by lepší radšej preklad?
nadia56
@rulik , na preklad sa musis prekliknut, je tam aj slovensky a aj anglicky, vlavo hned pod nazvom receptu, kuk:-)
turistka
ja to mám do prekladu v holanštine nad receptom, kliknem na slovensky a hneď preloží, a koláčik je taký, že po upečení sa na ňom dá pochutiť spolu s kakaom.
radulienka
Dievčatá, majiteľka toho blogu tu bola na vareche a opustila nás kvôli nemožným varecháčom, je to Slovenka žijúca v Nizozemsku a má perfektné recepty, našťastie som si jej recepty skopírovala, ale tu na tom blogu sú tiež, je dobré si tam niečo nájsť...
martanka
@radulienka , ona pise ze zije v Belgicku, nie Holandsku. Nizozemsko je Holandsko po Cesky :) Su to susedne krajiny, ale nie rovnake :)
bubaya
Caneelles nie sú bordúrky, Canelles je niečo ryhované z Bordeaux. Ryhované koláčiky, mufinky? máte iné návrhy. Vyzerá to vynikajúco, skúsim. Vďaka za tip a odkaz na krásnu stránku.
jody
Zasa si robi reklamu? Sa nejako nudi...
janger
@martanka , neviem, tvoje jedine tri prispevky, ktore tu mas, propaguju vsetky ten blog. Ona nami pohrdla, vzala nam vsetky recepty, ktore tu najprv pridala, tak pre mna za mna, nech si ich necha....A z toho odchodu netreba obvinovat 'nemoznych varechacov'...To je moj nazor.
evanaaa
Zuzana de Jonghe, jeden čas sa mi ozývala aj na chat a potom už nič, aj ma odporučila na jej stránku, ale keď ja si pre ňu kvôli Vareche nenájdem čas, ináč, má výborné recepty, škoda, že to tu neuniesla, asi nemala hrošiu kožu. Dávala sem výborné bonbóny a pralinky, pečené výrobky.....no, čo už, ale dá sa pozrieť na jej stránku, kto má záujem.
liptov
Aj mne sa páčili jej recepty, veľmi ma sklamala keď odišla z varechy a vymazala všetky svoje recepty. To som od nej nečakala, vždy sa prezentovala ako veriaci človek a ten by nemal ubližovať svojim blížnym. A my sme ju tu mali radi. Škoda.
rela
Vážené dámy, Zuzana skôr ako odišla napísala dôvody svojho rozhodnutia a uviedla aj názov svojej stránky. Tak to prosím rešpektujte. Kto má záujem môže sa bez problémov na jej výborne spracovanú stránku dostať. Nie je vôbec korektné stále na Zuzanu útočiť, dokonca sa odvolávať na vieru.
jerica
@rela , tiež súhlasím.
jej recepty a rady boli a sú výnimočné, mal by si vstúpiť do svedomia :: ten/tá , ktorý/á nezniesol byť lepší ako jej recepty, len toľko, každý máme chyby,len niekedy je na škodu, keď nám varechu opúšťajú varecháčky /viď @honestka atď.. / na ktorých sa budovala varecha , získala kredit , a takou akou sa stala , obľúbenou.
jerica
@evanaaa si zlatá , mám ťa rada , áno , už sa tak rozhodla, je mi to ľúto:-(
to by muselo byť naozaj niečo, čo by ju ešte oslovilo k návratu:-(
evanaaa
Každý deň som tu a nič neviem....? Aj to niekde vyhlásila?
martanka
@radulienka , to nič, netreba sa ospravedlňovať- aj ja robím chyby :) nemyslela som to zle
@janger ja som tu nikoho neobvinila, ani neoznačila za nemožného. A ak sa autor nevzdá svojích autorských práv predajom rcp vareche, tak tiež nikomu nič nevzal, či áno? Nikto tu za ten krátky čas, čo som členom nedal vedieť, žeby mala varecha výhradné práva na všetky zverejnené rcp, takže na jej odchode a súbežnom preložení rcp z z varechy na jej web, čo je úplne to isté,len virtuálne, ako opísať si rcp od priateľky z jej knižky do vlastného notesa, nič zlé ani kacírske nevidím. Ale chápem, že môžeš mať iný názor, to je ok.