Kuchyňa a vybavenie

Bili vás varechou keď ste boli malí?

schizoofrenik - bez fotkyschizoofrenik, 15. apríla 2012

Tak už teda keď sme na vareche tak sa spýtam (hehe)

@zareaguj


Diskusia k téme

hoperpohroma
mna hej :D
inak admin tu asi neni z b ze

snazila som sa napisat blog ale asi ho neschvalia :(
mousisitka
Okej, nepísala som to ešte nikde, tak to napíšem tu. : Prečo ma k sakru všetci tagujete @mosistka ? Viem , že väčšiu kravinu som si ako nick nemohla dať, ale prosím, píšte to aspoň správne :D
marttina
ja ked som bola mensia tak sa mi sem tam uslo :) ale nie pravidelne.
ethanel
juuuj keby len varechou obcas sa mi uslo aj takou malou doskou na krajanie ,, tusim sa to vola lopar :) ,, ale ked sa zacali lamat na moju zadku tak potom prestali ... :)
jin15
Najprv veľkou a po čase keď mamka zistila že menšou to viac štípe tak si na mňa vždy takú spešl odkladala.
mkamka
veru bili, ale len trochu, bola som dobré decko :D
redakcia
Milí Birdz -áci, tešíme sa, že sa vám na Vareche páči, ale fungujú tu určité pravidlá a tie treba dodržiavať. Tak sa toho prosím držte, nezabúdajte na slušné vyjadrovanie a dobré mravy. Takisto je tu nežiaduce spamovanie diskusií, zážitkov aj komentárov.
ladyfox
ajaj, tuším nám na to prišli :/ :D

varechou nie ale papučou!
piter09
samozrejme, este mame doma tu varechu, vzdy ked na nu pozriem, boli ma zadok :D
pubertslatinocelny
to je pravda, absencia smajlikov zaboli, ale absencia zaluzii by to mohla kompenzovat :D

myslim, ze ma nou nebili, ale vyhrazat sa isto vyhrazali :)
walrus
Ešte síce nie som veľká, ale áno, bijú ma s ňou :D :D
lawey
:D:D:D častejšie dávali sedieť do kúta...vyhrážajúc sa varechou :D
doktorina
jajaj bili snad každý den s tým,že pust aspon slzu a prestanem.Slzu ani za svet a tak som tancovala do kruhu.Varecha polamana účinok žiadny ,ale stále sa kupovali nové.
kuchticka
Ako tak citam, "vyfasovali" sme peknu skupinku co sa rada bavi a zartuje. Iste nam chcu "sprijemnit" ten niekedy trpky zivot terajsich dni. Ked psina , tak psina (ceske rcenie).
Mne tiez chybaju smajliky. Pouzivali sme ich pri diskuziach PRAVDY pred niekolkymi rokmi, mali sme tam casto "psinu" az nam, to zaytrhli.
evusik
mňa nikdy nebili ani varechou ani ničím iným a možno sa to teraz prejavilo.... pretože smajlíkov niééééé
turion
Na mne raz otec jednu velkú dolámal
Už podľa názvu je jasné že to to bude Birdz kolónia
evamia
Musím sa priznať,že bol to u nás tiež vyhrážajúci sa prostriedok.Moje deti sú už odrastené./38,36/ Ale v živote s nimi nedostali.Ale rešpekt musí byť no nie?
drejka
@3sandra3 ale no tak, teta, neberte zivot tak vazne :) co takto sa radsej zapojit k teme? ;)
evanaaa
Nás mama naháňala okolo stola ( bolo nás 8), samozrejme, s varechou v ruke a všetkých b ez rozdielu, predsa nebude vyšetrovať, kto sa viac previnil. Nakoniec ten stôl prisunula k stene, aby nemusela behať dokola, ale aj pod ním bolo miesto, hehe.
hubata
Mňa nie, ale si pamätám že brat potom čo nadstavil mame do rany kostnatú lopatku a tej potom opuchla ruka, začal dostávať bitku varechou na zápražku. Medzi kredencom a stenou bolo cca 15-20 cm a tam sa tak dokázal vopchať, že mama sa nemohla tou vareškou oháňať a strašne ju to sr ..lo.
Mama mala 155 cm, brat bol v sedemnástich vyhúknutý na cca 195 cm. To vraj preto že ľúbil slíže a tie ho šponovali.

Birdzáci nabudúce sa aj pre nás zastavte, keď pôjdete do www.pivnička.sk. Po dobrom obede si aj my vareškári radi zungneme.....
zvoncek
nuž milí, ked ste v pivničke tak tam aj zostante, keď Vás to baví
sladkacokolada
moju dcéru raz zbila učiteľka v školke varechou, až ju na nej zlomila. dcéra poschovávala deckám oblecenie a oni sa nemali ako dostat zo skolky domou
tykadielko
jasné....po zadku sme dostávali aj varechou,my sme boli 4 súrodenci - tiež sme pritom pozažívali kopec srandy :D
evusik
mňa doma nebili, zato naša dcéra dostala odo mňa 3x... do dnes deň nato spomína s úsmevom... keď som ju totiž chcela vyšvácať varechou po zadku, viac sa ušlo mne ako jej.... šak skúste v jednej ruke držať decko, ktoré sa mece ako zmyslov zbavené a druhou sa trafiť na jeho zadok.... no netrafila som, teda trafila ale svoje holene, takže na druhý deň som ja mala nohy samú modrinu a moje dcéra bola vysmiata jak ríbezla...
serpico
...keď sme vyviedli vylomeninu hrubého zrna, kľačať sme išli na polienko otočené hranou hore (riadne rezalo), predpažiť a na laby ešte varechu "veľkého kalibru"....aj po riti sme s nimi fasovali...ale ja som zaťal hýžde a bolo po vareche...aj vďaka tomu som sa takto vypracoval...ďakujem maminka !
 www.nahuby.sk/obrazok_detail.php?obrazok_id=270001&am...
daniela1
nám mama povedala, že ju ruky bolia tak prišla na rad varecha a radšej poriti ako po koatiach na ruke, keď sme sa bránili. A ja tiež som využila pri výchovr mojích deti varechu, no skôr lopárik s príkazom, aby si ľahli na valendu a už to šlo. Cap, cap... neviem či to malo nejaký účinok, no moje deti sú dobre vychované.
fialka49
daniela1, pripomenula si mi našu milú pani profesorku. Merala vari 150cm a nášho spolužiaka, ktorý bol vysoký 202 cm. Často ho napomínala kvôli jeho rušivému "bručavému" hlasu na hodine matematiky a keď nezaberalo, vyhrozila mu, že mu jednu prepožičia (vtedy sa to ešte mohlo).
Iba sa zasmial a keď mu milá pani profesorka prikázala doniesť si stoličku pred lavice a sadnúť si na ňu, netušili sme ani my, ako si milého dlháňa priblížila na dosah ruky. Aj bez varechy.
remcula
Byla jsem bitá vším, co matka chytla do ruky. I podpadkem od boty. Pak mne vždycky objímala a říkala, že kdyby mohla dýchala by za mně. No, divný způsob lásky, že? No, přežila jsem to..Dnes máme velmi problémový vztah. Nesnáším, když mne chce obejmout, mrazí mne v zádech. Potřebuje mou pomoc, protože nemůže téměř chodit. No, já a má sestra Marcela jsem měla těžký život. Ona je v Kanadě, já jsem zůstala. Ale myslím, že mne nezlomila moje matka:-)) úsměv mi nikdy nechybí a ona si dnes vybírá utrpení, které způsobila mi a mé sestře..
viera1
@remcula ,mám kamarátku,ktorú otec bil s klinovým remeňom od cirkulára (dnes by ho za to zavreli) a to len preto,že sused mu cez plot chodil rozprávať,že sa vláči s chlapcami (to si vymyslel).Vytáčala ho do nepríčetnosti,že nevyronila ani slzu...
remcula
:-((( To jsou hrozné věci...:-(( Musíme s tím mnozí žít a fungovat. Ale s těmi slzami to máš pravdu. Vím, že matku to taky vytáčelo. Nejhorší na tom všem je, že ne v mládí, kdy mi bylo nějakých 25 let a méně, ale teprve teď cítím následky toho všeho a to jsem si myslela, že jsem natolik silná, že mne to nezlomí. ....
cikula
u mňa je to normalne aj teraz, najbližšiu bitku varechou som schytala nedávno,asik pred polhodinkou,, ja som od mamky vždy dostala, stačila maličkosť, ona nikdy nekričala...vyčapala,rukou alebo varechou, zavrela ma do izby ja som si poplakala a prišla sa ospravedlniť