Rôzne

BB puding

marylan - bez fotkymarylan, 15. mája 2012

Chcem upiecť osie hniezda, prosím o radu môžem použiť ako plnku BB puding? Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
A chceš ho tam len nasypať, alebo použiť uvarený? Myslím, že varený by ti z nich vytekal keď to budeš krájať na kolieska.
marylan
Sovka pôvodne som chcela plniť vareným pudingom ale aj podľa mňa by vytiekol, čo mi poradíš, môžem posypať na olejom potretý plát a pocukrovať? Si zlatá, ďakujem Ti.
julica
Moja maminka robi zavin s bb: rozvalkany plat cesta hojne posype pudingom, cukrom, poriadne popolieva rozpustenym maslom a posype hrozienkami. Hlavne ta hojnost je dolezita, mnam :)
marcy
ja najprv dobre potriem maslom,posypem BBpudingom s vanilkovým a trstinovým cukrom,znovu hojne pokvapkám maslom,stočím a ukrajujem podľa @kata50 s tým že spodok hniezda sa snažím zlepiť cestom,tým pádom sa mi otvorí slimák,do ktorého ešte dosypem a zafixujem vajíčkom :)
babidka
ako napisala @julica - hojnost je dolezita aby to bolo chutne .teda vela BB pudingu , dostatok masla a cukru . ja po odrezani prveho kuska vzdy zlepim koniec zrolovaneho cesta a tak to odrezem aby bol na "hniezde " zlepepny spodok a napln nevytiekla .pozri sa na jeden moj podobny recept /napln je ina/ ako to robievam , mozno ti to pomoze
 varecha.pravda.sk/recepty/berlinske-kysnute-slimaky/6996-...