Ahojte,
poradili by ste mi prosím niekto, aké sú správne pomery pri výrobe
balzamikovej redukcie? Mám kvalitný balzamový ocot, je na ňom
napísane pred použitím zriediť, takže som ho zriedila vodou, pridala
cukor, varila, ono sa to vyparovalo, odstavila som to keď to zhustlo
ale nakoniec sa mi z toho spravila balzamiková karamelka:D Predtým
mi to vychádzalo, ale odkedy mám nový balzamový ocot z Rakúska
sa mi vytvárajú tie karamelky, proste vylejem to na jedlo a ono to
stuhne na cukrík:D
na tomto obrazku je vidiet dobre spravena balzamikova redukcia, vlastne vznikne taka hneda tekutina a tym sa ozdobuje a ma to aj skvelu chut a na to chcem navod:)
To čo sa mi urodí na záhrade tiež spracujem, ale čo sa dá kúpiť hotové, s tým si hlavu nelámem!
Preto máme na nete Google - tak sa snažte vyhľadať veci, ktoré sa vyrábajú priemyselne a netrápte sa s výrobou doma doma.