Rôzne

Avertisement de securite:.....URGENTNE!!!

arasidka - fotkaarasidka, 19. marca 2013

Objavilo sa mi to pri niektorých príspevkoch načich Varecháčov, výrazne červenou farbou .
Tomáš, vysvetli nám to, nerozumiem tomu.
:)) Mám sa tešiť, alebo sa mám začať báť?

@zareaguj


Diskusia k téme

jerica
Ano, aj ja som to postrehla , myslela som,že ma eset upozorňuje .
turistka
@arasidka , náhodou som objavila a tak som Ti poslala TS, či by si mi to vedela vysvetliť, tiež tomu nerozumiem. Lebo nič zlé nerobím, len sem-tam z dobrej vôľe dám radu, s čím mám osobnú skúsenosť.
arasidka
Tak ako je to? Už je to zrušené, kto nám to vysvetlí ? A sofort!!!!Marinujeho!!!!
radost
@arasidka
ty máš prevelikú cenu-potrebujeme takúto akčnú ženu...!!!i ja som bola vyľakaná..myslela som si-že som v tom sama...
viera1
@arasidka ,ja som klikla na výstražný trojuholník a napísala adminovi,lebo ja som počítačový analfabet a v tomto smere vzťahovačná.Ešte mi tu vyskakuje ,že si mám aktivovať niečo,ale to už musí prísť študovaný brat,chichi...
siskam
Včera som si ukladala dva recepty a tiež som to tam mala. Tiež ma to vystrašilo.
arasidka
Veď nám to raz niekto vysvetlí, zaujímavé je, že to zrazu zmizlo. Už to nevidím - myslím na moju tému o mliečnej polievke pri Varecháčke Danielle. Jak to došlo - tak to odešlo!! :)))
@tiginko , to je asi tým, že mám dnes "vodný deň" , a to je hrúza nad hrúzu. A tak som si dala tanier ovocného šalátu, a už mi je lepšie :)))
arasidka
fíha, kecám, už je to aj pri mojom príspevku :))) A kompetentní sa neozývajú !
mracik9
arasidka,hlavná vec že už ti je dobre,čo tam po trojuholníčkoch :))
jerica
@siskam ked si ho tam mala? prečo ťa to tak vystrašilo?, že by škriatok dáky .
Mňa len Eset naháňa, neviem či sa mám báť , a sledovať, či ho tam mám dať.
@arasidka , lepšej nálady bez Teba niet , tie čo sú možno skôr narodené , vedia ako s pc to chodí , len tí mladí sa rýpu a chodia si hore nosom kde im to prší a hniezdi.
Si dobrá , že čajík , čo tak sraczovu 56 °, alebo je v čajíku?
arasidka
@jerica cha - dnes mám najhorší deň diéty - vodovú, keby ešte tak bodovú, s tou by som si ľahšie poradila! Ale já ten čaj "ošidzím" - cvaknem si tam trošku UMU a do rána zarovno s hladným vydržím .
jerica
@turistka a ty tiež čakáš na čo pri vŕbí , no to sme sa veru zišla dobrá partia , samé čakateľky.@viera1 ty čo máš s trojuholníčkom, možno nie je reflexný .
jerica
@arasidka akú vodovú , ty chodíš ešte na vodovú? já , že na fúkanú,ale aj vodová je dobrá , máš po nej "kundrlinky" a tú bodovú , ty boduješ za niečo? Myslela si bodkovú?
Ha, ja mám ešte rumu s R , tú flašu držím ako starého v klétke.
danielas
@arasidka to bude asi tá 90 dňová...minulý rok som ju tiež o takomto čase a išlo to pekne dolu. A ďalej už nepíšem.... :( držím palce!
turistka
@jerica , sa som tú s R dala do zberu za korunu, škoda mohla som vydražiť, tá má teraz hodnotu, myslím nálepka :-)
viera1
@jerica ty si srandistka,však nie reflexný,ale ten s výkričníkom (upozorni admina !).@arasidka tu vypisuje URGENTNE a pomôcť jej môže len admin,tak ja som sa s dôverou naňho obrátila a ...zmizli mi tie turecké a francúzske securité.Kuk pod lištou Rôzne.
izabella929
tiež som to našla v niekoľkých receptoch aj u Mariaklara v parených buchtách, oznámila som meilom redakciii, ale odpoveď som nedostala a mám to tam stále...
arasidka
Soooodomaaa - kooooomoraaaa....
no - nahodila som si anglicko-slovenský slovník a začala som slovo po slove prekladať. Teda to "červené razítko", o ktorom sa bavíme.A vzhľadom k tmu, že po anglicky viem iba jesť a piť, tak vás idem poinformovať, čo mi z toho vyšlo.
UPOZORNENIE : Vy, ktorí túto reč ovládate jazykom i písmom - berte ma s rezervou - lebo sranda musí byť, aj keď ...
Tak teda, pomáhajte nájsť hlavnú myšlienku , spriadajte dokopy alebo tí, ktorí už viete o čom tam je reč - POME - napíšte to sem.
No a vzhľadom k tomu, že ku každému slovíčku je veľa možností, vybrala som si tie najvtipnejšie.

odkaz nejakej bližšie nemenovanej Security:
Zradkyňa tu láka a vábi na akési vznetlivé dezerty, prezentuje ich tu nie príliš vtipným úslovím,ovplyvňuje tu afektívnym spôsobom a podieľa sa tak svojou účasťou na prezentácii Varechy tak, že jej úroveň znižuje na najnižší stupeň. / posledné "avec personne" pokladám za podpis autora červenej pečiatky: Pomstiteľ /.

Tak a môžete sa teraz na tom zabaviť!!! :))))
radost
to je takto...???žeby zase dáki hekeri???ale prečo?,...ale "kerí"...???
arasidka
jerica - pravdu má @danielas , túto diétu si zopakujem cez rok asi 3 krát, vždy, keď " na ňu príde ten pravý čas".
No ale kaderníčke chodím rada, mám ju hneď pod oknom, spojím to vždy s príjemným posedením pri kávičke a veselom slove a v neposlednom rade sa podozvedám o živote nášho pospolitého ľudu v okruhu pár kilometrov.
jerica
@arasidka fí , tak to je ako zlomené víno, darujem ked sa chcem pomstiť.
Ale za čo , ?. ! ?
arasidka
@radost - nemboj, hádam sa to dozvieme, len čo Tomáš, alebo niektorí z kompetentných prídu na to, na čom si tu lámeme hlavu.
arasidka
@jerica , no ale keby som vybrala iné významy, ktoré niektoré slová v slovníku používajú, vyšiel by mi zase nejaký iný zaujímavý význam. Na toto nám odpovie len ten, kto vie text preložiť.
jerica
zaujímavé , dala som si do prekladača , hned ma vyzval , toto si dajte "zrušiť"
arasidka
@jerica ,no - ale ako? Babo raď / Tomááááááááááááááááááš, alloooo, poď sem!/
viera1
Google takto preložil z turečtiny:
BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE: vyššie uvedenej internetovej adrese (URL) a myslieť na to, ako heslo bude zdieľať s kýmkoľvek.
arasidka
@sons - ďakujem v mene celej našej obce Varecháčov za správu , lebo nijako sa nám to červené ufo veru nepáči.
jerica
A ja som si fakt myslela , že to je iba u mňa , s tým Esetom, ešte,že ťa máme naša @arasidka
turistka
@arasidka , ja som si to hodila cez preklad z internetu a vyšlo mi : "Upozornenie zabezpečenia: zaobchádza URL pod ktorou heslo a zdieľať ju s ním" no takýto miš-maš a teraz sa vyvŕb! Tieto preklady cez internet sú nenapodobiteľné :-)
arasidka
@jerica , veď som nič neurobila, len som sa, priznám sa bez mučenia, trochu zabavila. A teraz idem pozerať zámenu manželiek, to je tiež silné kafé. tak zatiaľ sa majte - hlavne dobre.
mojack
aj mne sa to objavilo ale iba pri jednom, zaujimalo by ma objavuje sa to iba pri vasich pridanych receptoch za tento mesiac?
irenaw
ja to vidím aj v diskusii o "gastronomickej haluzi"
ethanel
Mne sa to objavuje aj na telefone ked som si prezeral dake clanky.
mijaita
:-) a mne je to uplne jedno :-) Vsak Tomasovi taky, tak co se budu stresovat, no ne?
tomas
Netrápte sa tým, spôsobuje to jeden z facebookových skriptov, ktorý je v stránke (buď je to like pod receptom, alebo like vpravo, alebo fanúšikovský like) zatiaľ zisťujeme prečo...
arasidka
Dobré ránečko vám všetkým, a jak hovorívaly strýco Lajoš od susedú, povím to tak aj já: Ná vidzíte? Já sem si to hnet myslel, že je to nejaká volovina! A vy hnet vidzíte šadze strašidlo - porád myslýte na to najhorší , nebodaj že bude vojna, a to hnet berete táčky, lebo treba friško narobit zásoby - cuker, múku, maso, konzervy, nejaké to vínyščo... a hupky lecíte na humno kuknút, dze by bol ten bunker najlepší postavit ... :))))

Tomáško , pekný deň Ti prajem a ostatným detto - slnko svíci - ide leto... ozaj , snech sa uš roztopil, cícím ho aj v čižmách! :))
tiginko
@tomas ten FB like ma hnevá, keď si stiahnem QR kód receptu do mobilu, o chvíľu mi prekryje pol obrazovky a pracne sa po kúskoch musím dostať na tlačítko zavretia. Keď to pôjde takto ďalej, stratí pre mňa QR kód čaro zjednodušeného odnesenia si receptu do kuchyne
:-)
aroooo
" a jáá furt nevííím, o čem tu točíííte?" červené mi našťastie nikde nič /zatiaľ/ nevyskakuje, kolonka pridávania receptov do mojej kk je vrátená tam, kam patrí - hore- a keby tam aj niečo červené vyskakovalo - nevidím, lebo mne tam vyskakuje odkaz na podobné, či aké recepty, ktorý pre istotu všetko zakryje, aj časť pridaj do kk, takže kým sa pár krát preklikám tam kam chcem, je po polnoci a treba ísť spať a o funkcii prelož do slovenčiny - nebezpečná to vec, zavedie vás to aj tam, kam nechcete, správne napísala @ara šidka sodoma-gomora vaše velebnosti, to pri tom lúštení by som nad ránom ani nemusela už ísť spať. No čo už s nami, myslím takými ktorí neovládajú angličtinu a cudzie jazyky? Viem, je to veľká výhoda, ale podľa mňa môže vedieť aj 3 jazyky, keď však nie po slovensky, má to márne, aspoň u mňa, ja som niekedy strašne dávno maturovala z ruštiny /asi ako väčšina rovnako vekovo starých/, nerobila mi žiaden problém pri dorozumievaní, ale po toľkých rokoch by som aj niečo rozumela, ale pochybujem, že by som sa zmohla na normálnu súvislú odpoveď.Takže vážené dámy, kľud, pri najhoršom sa toto dá vypnúť a hotovo..... xi,xi,xi.....:::::----))))))))
lusinkab
no aj mne sa to teraz ukazalo a dokonca v dvoch jazykoch v anglictine a asi cinstine neviem presne ale malo tam tie ich znaky :-) zaujimava to vec
babidka
Nie som IT expert , nie som ani mimoriadne zrucna pri praci s pocitacom . Ale aj ked nepocuvam za dverami nasich mladych , obcas sa dozviem veci ktore sa tykaju takychto nemilych navstev v pocitaci .Preto si myslim , ze sa to tu "zavlieklo" pridavanim roznych smajlikov , srandiciek , veselych obrazkov z inych /zavirenych /stranok .Este len nedavno o tom pisal @tomas . Asi to vsetci necitali lebo sa podobne obrazky zjavvuju dalej pri receptoch aj diskusiach .
evanaaa
Mám to aj ja, pri niektorých komentároch k receptom a k diskusiám. Ešte sa mrknem aj na Zážitky, či je to tam. Ja som sa ani nezamýšľala, čo to je, len teraz, po upozornení som si uvedomila, že by to tu byť nemalo.
aroooo
no bolo mi treba to komentovať, ráno nebolo a teraz pri syre @gordonko to tam je, ale aj nemecky
ethanel
Kazdy den to mam v inom jazyku a dnes, uz to nam aj v rustine ... ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ БЕЗОПАСНОСТИ: Пожалуйста, сохраните в тайне URL-адрес, указанный выше, и также как и своим паролем не делитесь им ни с кем.
letisia
Ja to mám niekedy aj pri surovinách v recepte, prekrýva mi ich to, alebo aj pri postupe.
janger
Ja to mam po nemecky a francuzsky. Je to ozaj v mnohych receptoch. Co ma trosku stve je to, ze to v niektorych receptoch prekryva suroviny, tak potom z toho receptu nic nemate :-(.
arasidka
Ako? Ešte ten škriatok šarapatí? Ja som to zatiaľ nenašla.
mesiar50
Bol by som rád keby to bolo v slovenskom jazyku
takto sotva viem o čo kráča.
mesiar50
Ale aj tak ma najviac štve,že je to písané červeným.
Tomas prosím ťa vygumovať.