Rôzne

Aplikacia na ecka

katkat - fotkakatkat, 24. marca 2013

Ahojte,

ak pouzivate nejaky mudry telefon, mozno sa potesite tejto aplikacii tak ako ja.

 play.google.com/store/apps/details?id=net.adamslo.foodi...


Funguje to jednoducho, stiahla som si databazu vyrobkov do telefonu a ked naskenujem ciarovy kod, ukaze mi to zlozenie, pri com na kazde "ecko" sa da kliknut a zobrazi sa vam popis, cize sa dozviete, ci je to skodlive, alebo nie a co to presne je. Vyskusala som to zatial iba s par vecami co sme mali doma, fungovalo to so vsetkym(ale len so slovenskymi potravinami, skusila som aj rum-kokosky ale tie nemaju slovensky ciarovy kod).
Mozno bude nakupovanie pre niekoho s tymto jednoduchsie, cele oskenovanie a precitanie trva par sekund.

Snad to potesi aspon niektorych z vas:)

@zareaguj


Diskusia k téme

dorenika
moj telefon je priblbli takze nic z toho ale inak super napad:)
ericka
Načo sa zbytočne ešte viac zaťažovaťkontrolovaním éčok u každého jedného nášho výrobku,veďmáme teraz okolo seba viac ako dosťzáporných príkladov /mäso,vajcia,keksy,klobásy atď. z Poľska/. Podľa mňa,čím viac sa budeme detailne zaoberať zložením,či štruktúrou potravín,tým viac budeme zisťovať,že vlastne nič z toho čo nakupujeme, niekedy ani to BIO nie je 100% a zbytočne sa budeme stresovať.Aj tak,jesť sa musí a s tým väčšina,čo nakupuje len na Slovensku a nemá možnosťniečo si dopestovať,alebo dochovať,nič neurobí.A tak niekedy je asi lepšie menej vedieť...
huck
@katkat , prosím ťa, mohla by si nám povedať kde (ako) môžeme stiahnúť databázu výrobkov ?
katkat
@huck ja som si stiahla cez google play tu aplikaciu rovno do telefonu, nainstalovala a potom som si ju otvorila, a klikla na taku ikonku co vyzera ako sud alebo ja neviem k comu by som to prirovnala :) dole su tri ikonky, lupa, plus, a tento "sud"... no a tam uz si staci vybrat.. snad som to napisala zrozumitelne, dufam, ze sa podari :)