Varenie

Ančička

ariela6 - fotkaariela6, 29. októbra 2012

dnes večer som robila tvoje beluše no prekvapilo ma ako boli dobré čakala som niečo take suchšie ale s pnkou to bola dobrota plnku som robila na slano varene zemiačky cibulka upražena a oskvarky a k tomu zeleninka a čajik s vinkom vonku mrzuto u mna v kuchyni teplo a rozvoniavali beluše odporučam vyškušat aj inym dakujem za dobry recept len nedavno som sa prihlasila na varechu ale teraz je to moja najlepšia stranky kazdy den si ju pozriem a vždy sa niečim inšpirujem tak sa maj pekne ančička a čakam dalšie dobre recepty
ariela6 inač Marta s Levic

@zareaguj


Diskusia k téme

mata3636
@ariela6 - napíš ančičke komentár priamo k receptu. tento príspevok /diskusia/ jej môže ujsť.
30117_1350478349 - profilový obrázok
ina
ina
Tak jako to napsala ariela6, stala se i mým oblíbeným každodenním čtením "varecha".Téměř všemu rozumím,protože se ráda dívám i na slovenskou televizi.Děkuji slovenským kuchařinkám za zajímavé recepty! Jsou velmi inspirativní !
evanaaa
Veru, @ancicka má výborné recepty, najmä tie jej koláčiky....máme tu viac takých šikovných, čo nás obohacujú vkladaním svojich receptov, stálych, dobrých a ona medzi ne iste patrí.
Mimochodom, @ariela6 , píšeš, že si sa sem len nedávno prihlásila, ale na tvojom profile je rok 2010....? A ináč, vítaj teda, ale komenty dávaj pod príslušný recept.
ancicka
Som veľmi rada,že ti beľuše chutia.Je to starý pradavný recept a v dnešných časoch,ked je všetko také drahé,tak určite patrí k tým lacnejším a sytým jedlam.
ariela6
evannaa prihlasena som bola ale som bola neaktivna pretoze som si nevsimla ze si možem založit svoju kucharsku knižku kde si možem ukladat dobre recepty takže dik vam všetkym za naozaj dobre recepty ktore ma inšpiruju.
gordonko
@Ariela6 ahoj krásko ...robím v Nitre stretnutie VARECHArou a Ty to nemáš daleko - nemala by si chuť dojsť ????? ..... viac info v diskusii ,,stretko VARECHAROU,,