Zijem teraz na istu dobu v Amerike a uz velakrat som sa odhodlavala na nejaky slovensky recept, lenze netusim, ako nahradit slovenske muky za tie americke a naopak..Nevie mi niekto, kto si to uz odskusal, povedat, ci sa slovenska hladka muka rovna tej americkej cake flour a ci je polohruba muka vlastne to iste, ako americka all-purpose flour? Velmi by mi to pomohlo:)
@zareaguj
Hladka muka =Gold medal all -purpose flour(mam s nou
najlepsie skusenosti,ale su na trhu aj ine tiez dobre druhy),
Wondra all- purpose flour=je krupicova muka ."Cake flour" je sytena kypriacimi praskami,hodi sa iba do odporucanych receptov,tak isto "Self rising flour".Okrem toho mozes kupit Brez
ale na slovenske recepty vystacis s hladkou a krupicovou mukou.
Good luck a napis nam na Varechu ci sa ti recepty vydarili!
@sovka62 : ten dvojzmysel slova muky som si vsimla az potom, ako som ten nazov uverejnila, ale koniec koncov to nie je az tak daleko od pravdy..:)
@jerica : dakujem za privitanie a naozaj som necakala az takuto odozvu, dakujem vsetkym co sem pridali komentar za pomoc:)
!:)
www.starskycanada.com/contactus.php...
www.starskycanada.com/index.php...
ak mas cas, zajdi do predajni starskeho, v toronte su dve, su to polske predajne a dostanes kupit vsetky druhy muk, prikladam link,
ja pouzivam na pecenie tunjasiu muku robin hood @spartiickoo , je dostat kupit aj v usa alebo pozri v predajniach whole foods / www.wholefoodsmarket.com/search/search.php?q=flour&num=10&am...
a z nej napeciem vsetko, kysnute kolace, parene knedle, zakusky/vid moje foto/
dalsia moznost je zajst do obchodu bulk barn / www.bulkbarn.ca/en-ca/page/main_whatshappening.html?p=w...
tam najdes muky od vymyslu sveta, zelam vam uspesne pecenie a pekny vecer:-)