ahojte.Som úplný začiatočník a chcela by som vás poprosiť,ako mám uvariť kotlíkový guláš? chcem použiť 2 druhy mäsa,hovädzinu a aj bravčovinu.Potenciálna svokra mi vravela,že tam mám dať aj koleno aby mi to zhustlo.Neviem kedy a čo s tým kolenom...nejaké recepty som už kukla ale to koleno som tam nenašla.Ak by sa našiel niekto,kto by mi tu presne opísal receptúru a technologický postup,bola by som veľmi vďačná :)
@zareaguj
varecha.pravda.sk/recepty/kotlikovy-gulas-fotorecept/1087...
Varím zásadne najprv kosti(ak mám,tak hovädzie a aj bravčové,aspoň kilo ) potom postupne kosti vyberám a dokladám hovädzie cca 70% potom aj bravčové mäso,žiadne šľachy a cibule MÁLO a to časť po osmahnutí a časť rozvarím. Nezahusťovať! Do gulášu rozvarím čerstvé paradajky a aj červenú papriku,pred dokončením dávam skoro celé zemiaky,aby sa práve nerozvarili!!!Nepotrebujem hustý maglajz. Sušenou paprikou ovšem nešetrím.Zvyšok korernín podľa chuti jedlíkov. Takýto ti nikdy nezkysne. Zemiaky sú najlepšie agrie.