Rôzne

Ahojte drahí moji,

torticka - fotkatorticka, 22. júna 2012

to viete, keď dlho nepíšete do diskusie, tak to tak aj vyzerá. To som celá ja. A neviete, prečo to nedostávam? Veď som náhodou nič nevyviedla. Prajem krásny zvyšok dňa, aj keď je u nás zamračené.

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne69
:-))) ahoj @torticka pozri si vo svojom profile- nastavenia,ci to mas dobre odfajknute.....ak ano,napis redakcii,pomozu Ti...
marianne69
tie nastavenia su v pravom hornom rohu v tvojom profile,vedla moja kucharska kniha,pytaj sa,ak to nenajdes...
arasidka
Tortička, ja som s hrôzou čítala, čo že si to len vyviedla...A ešte sa nás pýtaš, prečo to nedostávaš? Som si vydýchla, keď som si prečítala odpovede dokonca aj redakcie...
hubata
Mňa napadlo to isté čo @arasidku , lebo sme z jedného cesta ušuľkané: že budeš chovať .........
arasidka
Domáca pani, čo my, čo my ??? Nie náhodou tortička??? Ona to napísala bez bližšieho označenia problému:))) A čo si jedna ženská môže myslieť, keď to prečíta???A ešte mi povedz, ako si prišla k tomu krásnemu avataru a odkedy ho máš, lebo včera som si zrovna tento obrázočok uložila ", lebo sa mi veľmi páčil.
arasidka
Juj, vymazala som si oslovenie, Zdenkas, toto patrilo tebe o tom avatare.
torticka
Joj, joj, joj ja som už stará na chovanie. A čo som vyviedla? Ja toho navyvádzam. Napríklad : muž kúpil tlačiareň, neviem, čo som robila, ale za 5 minút už nešla. Keď prišiel s ňou do obchodu, tak sa smiali, že nikto tak chytro po kúpe neprišiel dať niečo do opravy.
A ináč, všetci ste moja krvná skupina.
irenaw
cha, vy ste dobré babenky, sa tu natriasam, ani teplo mi nie je :-)