Varenie

Abecedný zoznam receptov

boruska - fotkaboruska, 30. júna 2012

Priatelia, da sa v Kucharskej knihe spravit zoznam receptov podla
abecedy aby sa mi lahsie hladalo alebo sa to da len podla datumu
ulozenia receptov

Prajem prijemny den a chutne varenie.

Boruška

@zareaguj


Diskusia k téme

medulienka122
Boruška, či sa dá podľa abecedy, neviem, ale pre lepšie hľadanie si môžeš v kuchárskej knihe roztriediť na napr. mäsové, bezmäsité, potom zeleninové, atď. múčniky: tvarohové, nepečené, zmrzliny.a podobne. nemáš to tak?
irenaw
ahoj, recepty sa dajú presúvať, recept uložený v kuchárskej knihe má vpravo vedľa krížika na výmaz aj ruku, na tú klikneš, podržíš a posunieš hore alebo dolu, pustíš na mieste, kde chceš recept mať. dávam si tak recepty, ktoré chcem hneď skúsiť navrch :-) držím palce
babidka
Mozes si to urobit sama : vedla receptu /nad slovickom "presun"/ je nakreslena dlan .Tu su "chytis "myskou a teraz mozes recept posuvat hore alebo dolu a ulozit si ho na pozicii na akej chces . Nie je to idealne a je to narocnejsie na cas ak mas receptov vela - ale ulozis si tie recepty podla systemu aky ti vyhovuje . Ja mam napr. v rubrike "kysnute kolace" poukladane podla tvaru - zaviny , buchty , rozky , s posypkou ap. tak , aby som ich rychlejsie nasla a mohla porovnat . Alebo v rubrike "bravcove maso" mam pri sebe ulozene rezne , potom zavitky atd . Takze by to slo aj podla abecedy ....
letisia
@babidka obdivujem ťa ako máš super prehľadne urobenú kuchársku knihu. Ja na triedenie a upratovanie KK budem čas asi až na dôchodku :-( Ale inšpirovala si ma ako to urobiť.
zdezda
aj ja dakujem za inspiracie a metodicky postup, krasnu nedelu a viac vetrika prajem vsetkym :-)
marikafil
@letisia - zabudni na "voľný čas" na dôchodku, isto ti to potvrdia aj iné dôchodkyne, že ten skrátka neexistuje. radšej si upratuj kk postupne:-)