Rôzne

,, zbohom ,, STRETKO

gordonko - fotkagordonko, 9. mája 2013

vystrihnuté z konverzácie..... stretko sa nekoná ,lebo peniažky poslali ,,až 4 ludia,, a pre 5 ludí robiť stretko sa nedá a tak peniažky im idú nazad a stretko som v reštike odhlásil .............. robím stretko 18.5 pre ludí z POKECu ...vpodstate je to rovnaké iba iní ludia a o týždeň neskoršie tak ,ak by si mala zaujem dojsť na toto stretko tak sa dá ,len mi treba dať včas a zrozumitelne vedieť ...na toto stretko dojde varecháčka MKcharmante a hubarka35...

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
@gordonko , nič si z toho nerob, pokusov o stretnutie tu bolo viac a aspoň čiastočne sa uskutočnili len dve, vždy na Slovak Food Fest, kam sme šli podporovať redakciu Pravdy v súťaži vo varení. Aj to sa nás zišlo tri a pol a predstav si, koľko varecháčok je len z Bratislavy a okolia.
aroooo
typické, veľa rečí a "skutek utek", no čo už....
babidka
Nesmut @gordonko , jednoducho to nevyslo . Na Vareche sa uz organizovalo stretko a ...dopadlo to tak , ze to ...nedopadlo .-))) My varechaci sa ja tak obcas stretavame - ale individualne :-) Kto si s kym "padne do oka" , najdu spolocnu rec ...nakoniec si najdu aj sposob ako sa stretnut . Mne osobne by sa tiez pacilo , keby sme sa s kamaratkami z Varechy stretli trebars u nas na zahrade - ale z roznych dovodov sa to jednoducho nedari zorganizovat . mozno raz v buducnosti....
risko74
neblazni gordonko,keby si navaril kotol halusiek tak ti dotiahnem z anglicka 150 ludi z nasej firmy
svetlana9
keby nebolo keby - však - risko74, každý má len reči - keci a skutek utek - gordonko sa snaží až príliš
ubka
tak to je koniec všetkého, kedysi sa hovorievalo, zavolaj kamarátov na zábavu a neoboženieš sa, zavolaj na robotu, podopieraj lopatu sám :-))
a teraz už ani na "zábavu" nie sú ľudia ochotní prísť..želám Ti Gordonko, aby vyšlo aspoŇ to druhé stretko z Pokecu :-))
gordonko
@svetlana9 Svetlanka a čo mám robiť , sedieť doma zo založenýma rukama ???? ....to by som dlho neobsedel .... teraz v sobotu mam stretko ludí z pokecu a už sa plánujú opekačky pod holím nebom alebo guláš párty.
gordonko
@ubka ....dnešní ludia sú dosť pohodlní už nechodíme von tak ako kedysi , kedysi sa ludia stretávali bežne na ulici , porozprávali sa , dnes komunikujú na PC alebo kukajú TV ......... zachvilku im bude ťažke isť aj na WC
janazjarku
@gordonko ani mne to nevyšlo bo som najprv bola na dovolenke a zrovna 11.5. sa mi narodil syn takže bola oslava :-) na pokecové som do NR chodila veľmi dlho a bývalo každý mesiac v minipizze tak sa mi vidí, že sa skôr môžeme vidieť na pokecovom stretku. Tie bývalé pokecové boli inak organizované každý si ubytko zabezpečil sám, alebo cestoval nočnými spojmi :-)
tiginko
@janazjarku gratulujem! V 55 rokoch porodiť syna, to sa dnes tak ľahko nevidí, super! Veľa zdravia obom!