Začínam... :)

womanka - fotkawomanka, 21. marca 2013
...a konečne mám kde. Po presťahovaní do nového bytíku sme až časom prišli na to, že nám nepečie trúba (maľovanie, upratovanie, sťahovanie akosi zabralo maximum času :))...Ja celá nešťastná, že jaká to domácnosť, kde nejde trúba. Vymýšľať cez 3 mesiace jedlá, ktoré nevyžadujú pečenú úpravu bolo dosť náročné. A nepiecť nejakú dobrotku sladkú či slanú...jak za trest pre mňa :) Našťastie od dnes sa nám bliští novučičký spotrebič, už otestovaný a tak sa tu vytešujem z neho. Už len foťák a môžem tu zvesela pridávať moje výtvory, výplody a iné plodné potvory ;)
@zareaguj


Diskusia k článku

zdenkas
Super,teším sa spolu s tebou z novej rúry a samozrejme sa teším na receptíky,ktoré popridávaš:-))))
helica
No vidíš @womanka , niekomu stačí k šťastiu taká maličkosť, ako nová trúba v kuchyni. Želám Ti z celého srdca, aby sa Ti v nej darili samé fantastické jedlá, či koláčiky, ktorým sa zasa budeme vytešovať my, ostatní Varecháči, keď to vložíš medzi receptíky. Normálne sa teším s Tebou. Z Tvojho textu priam žiari úprimnosť a radosť. Tak ešte raz: nech sa Ti darí!!!
irenaw
nech ti rúra dobre slúži, poriadne si to veľkonočné pečenie uži ;-)
spetkasoli
@womanka , ty si skromnosť sama:) darček pre celú rodinku a ty máš z neho najvačšiu radosť. Prajem, aby si si s touto novou "kámoškou" dobre rozumela, piekla samé dobroty a nech Ti dobre slúži a robí radosť po dlhé roky. Všetkým priznivcom Varechy prajem pekný jarný víkendík:))
kuchticka
@womanka nech sa ti dari, nech ti to pecie a vari.
Prajem ti stastne chvile v kuchyni a podarene recepty, ktore radi na Vareche uvidime, precitame, uvarime a upecieme.
womanka
ďakujem :) som sa aj smiala včera, že tri trúby doma ...jedna nefunguje, druhá nemala príležitosť ešte a tretia o tom píše a vraví :D snáď budú moje príspevky niekomu užitočné, inšpirujúce... snáď prvý koláč donesiem budúcim svokrovcom...nech to hodnotia tí "najprísnejší" hodnotitelia :D
radost
@womanka
tak nech trúba dobre pečie..a svokrovci sú zhovievaví..láskaví sudcovia..a tvoje prvé dielo nech v superlatívoch hodnotia...:-))
sovka62
Ja ťa chápem, ani si nevieš predstaviť ako. Život bez rúry je pre mňa nemysliteľný (ja mám pre istotu dve, veľkú zabudovanú a malú stolovú), používam ich podľa toho koľko čoho potrebujem pripraviť. Tak chápem aj tvoju radosť, teším sa s tebou a želám ti, nech dobre pečie, k radosti tebe i všetkým okolo.
micanela
ale prosim ta ... my sme nemali ruru 3 roky a pohoda... ale mozno je to tym, ze nemame radi kolace
evanaaa
Aj ja som túžila po vstavanej rúre, ale len túžila a snívala, ďalej som sa nedostala, hehe....mám príliš malú kuchyňu, škoda. Ale aj tak nejak moc nepečiem ( okrem mäsa).
womanka
veď v trúbe sa nepečú len koláče..ale aj také rebierka, zemiačky, lazane, fašírky, nákypy (niekedy aj výkypy), kuriatko, húska, zeleninka, rybičky...toho že len je :D Vianoce nám zásobovali mamina so sestrou..cez Veľkú noc budem šéfová ja :))))
zitar
Veru, bez rúry si ani ja neviem kuchyňu predstaviť, robím ( teda ona robí sama)v nej tiež všetko možné.
bozulka
@womanka ,želám ti aby sa ti všetko podarilo a nielen v rúre...Ja som sa tiež presťahovala a ešte som neprišla na fígel mojej rúry,som presvedčená že ju určite pokorím a bude aj mne dobre slúžiť.Žiaľ túto Veľkú noc už nestihnem.Ale hovorí sa že nieje všetkým dňom koniec.



 



TOPlist