Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 277 najnovší komentár dnes 15:04
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 277 najnovší komentár dnes 15:04
- Michal81: Vanilkový cukor v roku 1980 25 najnovší komentár včera 19:22
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 277 najnovší komentár dnes 15:04
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 2 najnovší komentár 3. septembra 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Ľadová káva s karamelom VIDEO
-
Zemiakové džatky z Vysokých Tatier, tradičné jedlo našich starých mám VIDEO
-
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
-
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a...
-
Najlepšie v auguste: V TOP rebríčku videoreceptov zabodovali finalisti z Pečie celé Slovensko
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné jedlá pre celú rodinu. Nebudete si vedieť vybrať!
-
TOP augustové rebríčky: Najobľúbenejšie suroviny? Mak, slivky a cuketa. Pozrite si najlepšie recepty nielen z nich
-
Škola volá: 10x niečo sladké na desiatu. Nie z obchodu, ale z domácej kuchyne
-
11x cuketa za zimu: Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem
a toto sú moje
Je to zelenina z juznej Ameriky , takze na recepty treba ist lovit na Peruanske web stranky ... je ich tam vela.
www.inforecetas.com/receta/caiguarellena...
translate.google.com/#...
VYPLŇTE CAIGUA ( plnena Acokca a vyberte preklad zo španielčiny do slovenčiny )
zloženie:
6 Caiguas - Acokca
350 g (12 oz), mleté hovädzie mäso
1 cibuľa, jemne nasekané
2 cibule, nakrájame na Julienne
1 paradajka olúpané dive nasadený ( tu Google tara blbosti)
1 čajová lyžička jemne nasekaného cesnaku
Žltá paprika 3 lyžice krajine
2 varené vajcia, nasekané
2 ½ lyžice opekané a pozemné arašidy
3 vajcia
1 ½ lyžice hrozienok
1 vetvička huacatay
1 ¼ šálky kondenzovaného mlieka
olej
korenie
oregano
soľ
už je to viacej receptov, aj keď nie všetky, ale na budúci rokm ich zrealizujem:)
aj by som vas pozvala, ale opakovane nakladanie na tanier vyprazdnilo zapekacku do prazdna.Niekedy nabuduce..
acokcu oberam kazdy den, uz som aj zavarala, aj nasusila, dnes podusenu pouzila ako jednu z prisad na zapekanie s cestovinou a samozrejme jedla s chlebikom na ranajky. Acokcu mame hladku /ale tej je malo/, no taka "jezkata", podobna supe z gastana je ovela chutnejsia, masitejsia a vacsia. Aj velka, ktora ma uz cierne semianka je stale chutna. Ta hladka uz taka dozreta nema tieto vlastnosti. Ak chces /na vareche si tykame/ tak semiacok , ktorych mam dost poslem.