Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 0 zatiaľ bez komentárov
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár 21. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 176 najnovší komentár dnes 12:47
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 176 najnovší komentár dnes 12:47
- Mamka4: Kuchynské váhy 7 najnovší komentár 21. novembra 2024
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár 21. novembra 2024
- Helca103: lenivá štítna žľaza 43 najnovší komentár 19. novembra 2024
- Elalea: Jazvečia masť 29 najnovší komentár 10. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 124 najnovší komentár dnes 12:47
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár 21. novembra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Orechový koláč s citronovo-žĺtkovou polevou
- Vajíčková nátierka so šunkou ideálna na sendviče +video
- Mrkvovo-cviklový šalát +fotopostup
- Indické Aloo gobi - karfiolovo-zemiakové karí s basmati ryžou
- Tvarohová žemľovka s opitými jablkami
- Jablkovo-hruškový crumble po brniansky +fotopostup
- Vianočné vafle s BB pudingom +video
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho VIDEO
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- TOP rebríčky: Najlepšie októbrové recepty, to je prehliadka koláčov. A tento vyhral na celej čiare
- Pečenie pre každého: 10 koláčov z kyslej smotany. Jednoduché rýchlovky z hrnčeka, aj kráľovské pre hostí
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- Sacherka 8x inak: Upečte si slávny čokoládový dezert ako bábovku, muffiny, minitortičky alebo rezy
- Zahrajte sa na Pečie celé Slovensko: České koláče, pražské gule, slané torty. Upečte si ich aj vy, máme recepty, s ktorými všetko vyjde
- Dôležitý krok: Prečo treba mäso na rezne naklepať a ako to urobiť správne?
a toto sú moje
Je to zelenina z juznej Ameriky , takze na recepty treba ist lovit na Peruanske web stranky ... je ich tam vela.
www.inforecetas.com/receta/caiguarellena...
translate.google.com/#...
VYPLŇTE CAIGUA ( plnena Acokca a vyberte preklad zo španielčiny do slovenčiny )
zloženie:
6 Caiguas - Acokca
350 g (12 oz), mleté hovädzie mäso
1 cibuľa, jemne nasekané
2 cibule, nakrájame na Julienne
1 paradajka olúpané dive nasadený ( tu Google tara blbosti)
1 čajová lyžička jemne nasekaného cesnaku
Žltá paprika 3 lyžice krajine
2 varené vajcia, nasekané
2 ½ lyžice opekané a pozemné arašidy
3 vajcia
1 ½ lyžice hrozienok
1 vetvička huacatay
1 ¼ šálky kondenzovaného mlieka
olej
korenie
oregano
soľ
už je to viacej receptov, aj keď nie všetky, ale na budúci rokm ich zrealizujem:)
aj by som vas pozvala, ale opakovane nakladanie na tanier vyprazdnilo zapekacku do prazdna.Niekedy nabuduce..
acokcu oberam kazdy den, uz som aj zavarala, aj nasusila, dnes podusenu pouzila ako jednu z prisad na zapekanie s cestovinou a samozrejme jedla s chlebikom na ranajky. Acokcu mame hladku /ale tej je malo/, no taka "jezkata", podobna supe z gastana je ovela chutnejsia, masitejsia a vacsia. Aj velka, ktora ma uz cierne semianka je stale chutna. Ta hladka uz taka dozreta nema tieto vlastnosti. Ak chces /na vareche si tykame/ tak semiacok , ktorych mam dost poslem.