Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 209 najnovší komentár dnes 08:18
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 209 najnovší komentár dnes 08:18
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 209 najnovší komentár dnes 08:18
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 37 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Čerešňová štrúdľa
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
Recepty od srdca: 15 jedál, ktoré nás naučili variť naše mamy a robíme ich dodnes
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Strúhaný, sypaný aj linecký: 11 receptov na tvarohové koláče, ktorými sa zavďačíte celej rodine
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
K mäsu, cestovinám aj fazuli: Marry Me, omáčka, ktorú si zamilujete. Hodí sa takmer ku všetkému!
a toto sú moje
Je to zelenina z juznej Ameriky , takze na recepty treba ist lovit na Peruanske web stranky ... je ich tam vela.
www.inforecetas.com/receta/caiguarellena...
translate.google.com/#...
VYPLŇTE CAIGUA ( plnena Acokca a vyberte preklad zo španielčiny do slovenčiny )
zloženie:
6 Caiguas - Acokca
350 g (12 oz), mleté hovädzie mäso
1 cibuľa, jemne nasekané
2 cibule, nakrájame na Julienne
1 paradajka olúpané dive nasadený ( tu Google tara blbosti)
1 čajová lyžička jemne nasekaného cesnaku
Žltá paprika 3 lyžice krajine
2 varené vajcia, nasekané
2 ½ lyžice opekané a pozemné arašidy
3 vajcia
1 ½ lyžice hrozienok
1 vetvička huacatay
1 ¼ šálky kondenzovaného mlieka
olej
korenie
oregano
soľ
už je to viacej receptov, aj keď nie všetky, ale na budúci rokm ich zrealizujem:)
aj by som vas pozvala, ale opakovane nakladanie na tanier vyprazdnilo zapekacku do prazdna.Niekedy nabuduce..
acokcu oberam kazdy den, uz som aj zavarala, aj nasusila, dnes podusenu pouzila ako jednu z prisad na zapekanie s cestovinou a samozrejme jedla s chlebikom na ranajky. Acokcu mame hladku /ale tej je malo/, no taka "jezkata", podobna supe z gastana je ovela chutnejsia, masitejsia a vacsia. Aj velka, ktora ma uz cierne semianka je stale chutna. Ta hladka uz taka dozreta nema tieto vlastnosti. Ak chces /na vareche si tykame/ tak semiacok , ktorych mam dost poslem.