Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 182 najnovší komentár včera 19:37
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Daniela15: Stratený? 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 505 najnovší komentár 1. októbra 2025
- Musha: Tvaroh na cheesecake 1 najnovší komentár 28. septembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 182 najnovší komentár včera 19:37
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Deniska54: Fúkane orechové rožteky 11 najnovší komentár 4. októbra 2025
- Smajliqa: Mascarpone krém 7 najnovší komentár 3. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 505 najnovší komentár 1. októbra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 182 najnovší komentár včera 19:37
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 67 najnovší komentár 1. októbra 2025
- Siskaa77: Hľadám stratený recept na kysnuté cesto s BB pudingom 4 najnovší komentár 6. októbra 2025
- Musha: Tvaroh na cheesecake 1 najnovší komentár 28. septembra 2025
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Maková roláda s citrónovým krémom a so slivkovým lekvárom
-
Punčová torta od Veroniky Bušovej +fotopostup
-
Kuracie mäso na smotane s maslovými haluškami +fotopostup
-
Liaty koláč s minislivkami
-
Jablkové koláčiky naruby +fotopostup
-
Škoricové slimáky s mascarpone krémom
-
Obrátený jablkový koláč (Tarte Tatin)
-
Sýty fazuľový šalát, na desiatu aj na chlebíčky VIDEO
-
Ako spraviť úhľadné, rovnako veľké fašírky či burgery? Túto pomôcku máte určite doma VIDEO
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej VIDEO
-
Jablkový koláč so škoricou VIDEO
-
Ružový cestovinový šalát VIDEO
-
Syrové tyčinky v slaninke, super tip na chuťovku z toastového chleba VIDEO
-
Slané mafiny so šunkou a s kukuricou VIDEO
-
Sladká šestnástka: Rebríček najčítanejších receptov na koláče a zákusky za posledný rok. Všetky by ste chceli mať doma!
-
Sýta polievka plná zeleniny: 13 receptov na boršč. S mäsom i bez a jeden dokonca aj z cárskeho paláca
-
Víkendové pečenie: 10 receptov na úžasné kokosové zákusky pre rodinu aj pre hostí. Nebudete si vedieť vybrať!
-
Šťavnatá šestnástka: Rebríček najčítanejších mäsových receptov za posledný rok. Je z neho jasné, aký druh mäsa máme najradšej
-
Narodeninový rebríček: 16 najčítanejších receptov na bezmäsité a múčne jedlá
-
Sladká nálož: Išelské tortičky, bratislavské rožky aj jednoduché koláče. Najlepšie septembrové recepty pre skúsené aj začínajúce gazdinky
-
Mäso na nedeľu: 11x bravčová krkovička z pekáča aj z panvice
a toto sú moje
Je to zelenina z juznej Ameriky , takze na recepty treba ist lovit na Peruanske web stranky ... je ich tam vela.
www.inforecetas.com/receta/caiguarellena...
translate.google.com/#...
VYPLŇTE CAIGUA ( plnena Acokca a vyberte preklad zo španielčiny do slovenčiny )
zloženie:
6 Caiguas - Acokca
350 g (12 oz), mleté hovädzie mäso
1 cibuľa, jemne nasekané
2 cibule, nakrájame na Julienne
1 paradajka olúpané dive nasadený ( tu Google tara blbosti)
1 čajová lyžička jemne nasekaného cesnaku
Žltá paprika 3 lyžice krajine
2 varené vajcia, nasekané
2 ½ lyžice opekané a pozemné arašidy
3 vajcia
1 ½ lyžice hrozienok
1 vetvička huacatay
1 ¼ šálky kondenzovaného mlieka
olej
korenie
oregano
soľ
už je to viacej receptov, aj keď nie všetky, ale na budúci rokm ich zrealizujem:)
aj by som vas pozvala, ale opakovane nakladanie na tanier vyprazdnilo zapekacku do prazdna.Niekedy nabuduce..
acokcu oberam kazdy den, uz som aj zavarala, aj nasusila, dnes podusenu pouzila ako jednu z prisad na zapekanie s cestovinou a samozrejme jedla s chlebikom na ranajky. Acokcu mame hladku /ale tej je malo/, no taka "jezkata", podobna supe z gastana je ovela chutnejsia, masitejsia a vacsia. Aj velka, ktora ma uz cierne semianka je stale chutna. Ta hladka uz taka dozreta nema tieto vlastnosti. Ak chces /na vareche si tykame/ tak semiacok , ktorych mam dost poslem.