Som tu nová, ahojte!

silvia60 - fotkasilvia60, 29. marca 2013
Zdravím dámy a samozrejme aj pánov, práve dnes som sa konečne zaregistrovala. Na varešku chodím už dlho, vždy nájdem niečo nové a skúšam. Napríklad nedávno úžasné praclíky so syrom (upiekla som päť plechov k sviatkom, ledva som uchránila pár kúskov schovaním na neznáme miesto, tak boli skvelé).
Mám zopár vlastných vychytávok, najmä slané kysnuté s rôznymi plnkami, to sa u nás môže. Pri najbližšom pečení "pečlivě" zvážim, nafotím a podelím sa s receptom.
Inak, všimli ste si, že čím sme starší, tým nás viacej zaujíma jedlo a menej ostatné "radosti" života?
Ale čo už, jedlo je jeden z najväčších pôžitkov, prečo si ho odopierať?
Teším sa na spoluprácu s ostatnými varecháčmi.
@zareaguj


Diskusia k článku

denyany
Vitaj, @Silvia60 , teším sa na tvoje recepty, veď tých dobrých nikdy nie je dosť. Nech sa ti darí v kuchyni! aj mimo nej...
helica
srdečne vítam novú Varecháčku, nech sa Ti tu páči a tešíme sa na Tvoje príspevky aj receptíky!
trdlinka
Ahoj mne tiež dlho trvalo kým som sa zaregistrovala,a neľutujem.Varecha je podľa mňa úplne špičková stránka a hlavne sú na nej najsamlepšie recepty a tá komunita tiež nemá chybu.
lina
ahojte, aj ja som dnes oficiálne potvrdila môj vzťah k vareche :D často si tu nechávame aj s mojim partnerom našepkať čo budeme variť, alebo čo piecť. sú tu perfektné recepty, ešte som nebola sklamaná. dúfam,že časom aj ja niečim prispejem. želám pekné sviatky a veľa chutného jedla počas nich :)
arasidka
@silvia60 , vítaj a kľudne sa zaraď medzi nás.
Trošku som sa usmiala nad tvojím konštatovaním, že: čím sme starší...
vravím si, aha hu - veď to je moja rovesníčka!
Až keď som sa bližšie "na teba pozrela", tak som len skonštatovala - šak by mi to mohlo céru byt!
Tak ešte raz: vitaj, cerena!
arasidka
@lina , aj ty vitaj a zaraď sa medzi nás, v našej kuchyni, kde sa dobre klábosí o varení a nemosá sa any rády umývat!
silvia60
Ďakujem za srdečné privítanie. Dnes idem piecť kokosovú roládu podľa receptu z varechy.
silvia60
Neviem, asi preto, že moja maminka slávi 60 onedlho a my vymýšľame oslavu a dary. Inak roládu som upiekla presne podľa receptu a vyzerá výborne, teraz chladne a tuhne.
kadely
Ahoj, pakliže je to tvoje podobenka, tak klobouk dolů! Vítej tady, mezi náma. (i když já sám moc nepublikuji, spíš se jenom inspiruji a občas rozšiřuji svou kuchařku)... Ale dnes jsem upekl krásný mazanec. Zdar!
silvia60
Je to herečka Kate Backinsale /Pearl Harbor/, neskromne sa priznám, že sa trochu podobáme...
3sandra3
aaa,,, je to krásna herečka.... aj Ty máš herecké sklony?
Inak Ta vítam na vareške a tešíme sa na Tvoje recepty a rady.






hubata
Páči sa mi ako si sa pekne predstavila: takže teší ma, ja som Anča Hubatá, rodená Papuľnatá ......
vanilka111
srdečne vítam nové varecháčky a vítam aj ich naše kuchyne obohacujúce gastronomické nápady :-)
rea1
nuž, ja sa tiež pridávam. vitajte, varte, pečte, pridávajte recepty i zážitky, cíťte sa na vareche dobre a hlavne (!) - nenechajte sa odradiť niektorými odborníkmi na všetko, ktorí si sem občas chodia liečiť komplexy.
anča @hubata , na jednu moju kamarátku aj tak nemáš. tá sa predstavovala: slabá sa iba volám a sprostá iba vyzerám. :-)
utrapena
Veľmi obdivujem tunajšie recepty. Ja nie som až taká šikovná a navyše už som stará a chorá. Keď potrebujem nejaký receptik, vždy vhodný najdem na vareche. Veľká vďaka všetkým za recepty, ktoré sú vyskúšané a ktoré sa vždy vydaruia. Ešte raz veľká vďaka
silvia60
Herečku robím len v práci pred šéfom...keď treba. Inak nemám herecké sklony a nemám ani len miligram exhibicionizmu. Zato varím rada a pečiem ešte radšej. Vzhľadom na figúru však väčšinu rozdám, alebo nosím na koštovku do práce.
radost
@utrapena
želám ti-aby si tu zažila veľa radosti a virtuálnej spokojnosti..vitaj v najlepšej kuchyni! lebo-ako @arasidka vraví-nemusá sa any rády umývat!!!!..:-)
sovka62
Vítam všetky nové členky nášho spolku. Dobre, že ste sa zaregistrovali, ja to spravila hneď ako som Varechu prvý raz otvorila, bola som očarená. Odvtedy som tu furt a stále a porád s výnimkou dní, keď som na mieste, na ktorom nie je internet. Tak nech nám to spolu dobre varí.
reznik
vitajte všetky nové , silvia60 už sa teším na tvoje slané , kysnuté s plnkami ! Ja síce neuverejňujem ale o to radšej sa učím . Donedávna som mala z pečenia traumu a vďaka vareche už nemám
linda55
ahojte, aj ja som sa dnes pridala k Vám na Vareche... rada sa inšpirujem novými nápadmi o varení a pečení, určite pridám niečo z môjho receptára....
helica
@utrapen á - prosím zmeň si prezývku. Nikto si nezaslúži byť utrápený, tu Ťa podaktorí tak rozveselia, že tú prezývku možno zmeníš na "ŠŤASTNÁ" Prajem Ti strašne veľa veselých a pekných zážitkov na Vareche. Pridaj sa ku @Gordonkovmu stretku, ktoré zanietene pripravuje na mesiac máj, no a uvidíš...
jerica
Aké milé , vitajte a cíťte sa u nás, ako doma v kuchyni.
Niekedy nevie pravá , čo robí ľavá, tak si to tu vychutnajte a recepty pridávajte :-)



 



TOPlist