Pochvala

bama - bez fotkybama, 1. februára 2012
Išla som s vnučkou na návštevu, tak sme sa vyfintili, keď sme boli hotové a stáli pri zrkadle, hovorím jej- Saška ty si krásna a ja taká obyčajná. To nevadí, ty si dobrá babka, ale ty si stará a ja som nová.
@zareaguj


Diskusia k článku

tykadielko
skutočne niet nad detskú úprimnosť.....ale povedala Vám niečo nádherné a zo srdiečka - že ste dobrá babička ....pozdravujem Sašku a veľa zdravíčka prajem celej rodinke :)
hubata
Niet nad pravdu vyslovenú detskými ústočkami........... čo už narobíme?
fialka49
To si na tom ešte dobre, vnučka ti to povedala veľmi zrozumiteľne. Horšie na tom bol sused, keď mu vnuk povedal: "Starký, ty si taký
akumpakum." A ani starký, ani rodičia malého nevedeli, čo to môže byť.
Záhadu vyriešil malý vari po dvoch rokoch, keď si rozbil koleno pri páde z "koníka" na pílenie dreva. (Koník bol akýsi stojan, na ktorý sa položilo poleno a pílilo sa ručne).
an3da
Deti sú milé a úprimné, svojimi výrokmi nemyslia nič zle.
svetlana9
hm, a ktože by nám potom tú pravú pravdu povedal, keby nebolo tej detskej úprimnosti?!
rela
Môj vnuk keď mal štyri povedal: "Babka ty nie si stará, ty si iba staršia, stará je babka Ela (to bola moja maminka). Detská úprimnosť je neprekonateľná.
babidka
No , zvykaj si babka :-) Mojej kamaratke /rozvedenej/ povedala na podobnu poznamku vnucka " to nic babi , teba aj tak uz nik nechce okrem mna ":-))))
kucharka100
Šikovná vnučka....fajn. Kedy ja budem mať takú?....ešte nie som babkou. Zatiaľ praxujem u susedy, ktorá má ročného synčeka, chodím jej ho varovať, kým ide do obchodu, alebo nesie staršiu dcérku do škôlky.
sovka62
Nuž dieťa je úprimné a ešte sa nenaučilo diplomacii (alebo pretvárke?). Iste to myslelo dobre, som o tom presvedčená, veď najprv babičke vyjadrilo lásku.
Horšie ak sa takto chová dospelý. Kolegyňa, asi 40 rokov, výška asi 160, váha asi 100 kg, prišla za mnou do kancelárie práve vtedy, keď tam bol kolega z iného oddelenia, ktorý sa s ňou často nestretával. Pozrel na ňu a opýtal sa: "Pani Ľudka, nepribrali ste vy zase?" Napomenula som ho za impertinentnú otázku a jeho odpoveď mi vyrazila dych: "Ale jej to nevadí, veď je už stará!"
fialka49
Ľudka mala zakontrovať: Radšej tučná ako sprostá. (Alebo má pán zdvorilý bohatých rodičov, ktorí mu kúpili dlhé vedenie a na rozum im už nezostalo peňazí a nepochopil by)?
rigocka
:)))))však áno,nové je vždy krajšie ako staré:)))))
evanaaa
Veru, @bama , deti sú našim zrkadlom.
@babidka , aj to bolo vtipné z úst dieťaťa, asi videlo, čo iní nie, horšie, ak by to bolo od dospelého.
A @sovka , nuž za toho pána hovorila jeho inteligencia a nedostatok taktu.



 



TOPlist