Obyčajné pokračovanie pri varení kávy.

pavelnemecko - bez fotkypavelnemecko, 17. júla 2015
Ale ako by nás niekto mohol pripraviť o kávičku.Keď sme si od teplej vody poutierali nohavice/sedeli sme na zemi/,to musel byť pohľad pre bohov.V tom stres v podobe búchania na dvere.Pomalinky som pootvoril dvere a pozeral som nejakému chlapovi na hruď.Zdvíhaním hlavy som tú ozrutu zahliadol./Načo sondy na Mars-keby mi bol jednu struhol,tak sa skorej vrátim z Marsu aj so vzorkami piesku/.A ani by to nič nestálo.Nebudem sa moc rozpisovať,ako sme boli u nejakého šéfa v hoteli,mokré gate-hotová katastrófa.Keď kolega koktavo tlmočil našu snahu o výrobu kávy,tak nám dal priniesť ten šéf tú ich prekvapkávanú.Bola vynikajúca.Všetci traja cez recepciu/v tých mokrých gaťoch/,do izieb.
Tak takto sme varili kávu v hoteli Mariot.
Nabudúce Vám napíšem niečo o tom,ako sme si zobrali auto z požičovne v Amerike a boli sa najesť v čínskej reštaurácii.Tiež pozoruhodný zážitok.
Majte sa pekne a užívajte si život.
@zareaguj


Diskusia k článku

evanaaa
@pavelnemecko , ak už nič iné, tak aspoň pekné a úsmevné spomienky, dúfam, že si svoje zážitky stihol vyrozprávať aj svojim potomkom ( ak ich máš), ja som sa schuti zasmiala, už keď si spomenul tie plastové poháre, mi do smiechu bolo v predvídaní katastrofy. ešteže ste si neobarili v......nno, vrecká,xixi, tu je vidni pokrok, lebo v zahraničných kúpelniach sú už sklenené poháre, nie plastové, aspoň podľa mojich poznatkov. Aj ten Mars ma dorazil......čakám na ďalšie tvoje príbehy.
pacik
Z tvojich príbehov by bol aj skvelý film, neotáľaj dlho s ďalšími zážitkami :-)))
hubata
Veru hoď sem rýchlo pokračovanie ..... Vďaka za pekné zážitky, ž sa teším na nasledujúci.



 



TOPlist