Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
varecha.pravda.sk/recepty/medovnicky/9205-pouzi.html...
inak - tiež robievam medovníky až niekedy začiatkom decembra:), tri týždne im stačia na zmäknutie v krabiciach s jabľčkom alebo chlebíkom.
Moje medovníčky nemusia dlho stáť aby zmäkli, takže ani dlho nevydržia. Veľmi rýchlo je po nich. Tiež ich zvyknem maľovať bielkovou polevou. Minule sme napiekli s Miškom za plech malých psíkov. Ja som ich večer vymaľovala, ale Miškovi na nich stále niečo vadilo.Nakoniec si vypýtal vrecko s bielkom a každému domaľoval pod bruškom "cikulu" s poznámkou - veď sú to psi, babi.
Premýšľam, že vložím recept na 100% mäkké medovníčky. Naozaj sú mäkkučké a jedia sa hneď.