Ja, kamoška a čokoláda

emafany - fotkaemafany, 28. februára 2013
Tak asi pred rokom bola u nás moja najlepšia kamarátka Terka.
Rozhodli sme sa , že potešíme maminu a spravíme banány a piškoty v čokoláde.
Výborne sme sa bavili a natáčali sme to. Všetko išlo hladko až kým prišlo na roztopenie čokolády. Akosi som si nevšimla ,že sa má čokoláda každých 10 sekúnd vybrať z mikrovlnky a premiešať. Stalo sa ,že som to dala na 3 min.
Keď mikrovlnka zapípala spokojná som išla čokoládu vybrať .
Ale keď sme otvorili dvierka naskytol sa nám žalostný pohľad na polovicu úplne zhorenej čokolády.Rýchlo som zobrala utierku a začala som ňou rozháňať dym. Terka sa smiala a komentovala túto príhodu na ešte stále zapnutú kameru na mojom mobile.
Potom ju konečne vypla a išla mi pomôcť s konfiškovaním dôkazov (otváraním okien,upratovaním surovín...).
Aj tak keď prišla domov mamina tak sa to hneď dozvedela, lebo má veľmi dobrý čuch. Našťastie sa nám podarilo zachrániť tú trochu čokolády aby sme obalili aspoň 5 banánov (presne toľko nás bolo).
Doteraz to video mám a stále sa na ňom smejeme (Terka to totiž veľmi smiešne komentovala). :)
@zareaguj


Diskusia k článku

mama3chlapov
To je veľmi zlatý príbeh. Rada by som to video videla. Verím,že ten jeden banán v čokoláde, čo sa každému ušiel, chutil najlepšie na svete. Inak banány v čokoláde sú u nás doma ten naj, naj, naj zákusok. Môžem upiecť aj neviemčo, nikdy to nezmizne tak rýchlo ako čokobanány.
marianne
:-)))) dobree to mi pripomenulo: ja som len raz v zivote ohrievala u kamaradky cokoladu,podla jej pokynov v mikrovlnke a spustila som alarm v celom dome,tolko dymu a smradu som jej narobila....; nevedela som ho vypnut,tak som vyskakovala a rozhanala sa okolo alarmu utierkou,z nejakeho dovodu som si myslela,ze mu zavriem hubu a aj som....uplne som ho rozbila....doteraz sa cudujem,ze ma este pozve na kavu...
dasu
Veľmi ťa obdivujem za tvoju odvahu. Je pekné od teba, že sama sa pustíš do nových receptov a hneď skúšaš urobiť niečo lahodné pod zub. Si veľmi šikovná, som na Teba hrdá.
evusik
@emafany veľmi milá príhoda a ty si zrejme šikovné mladé dievča... a vieš, že som si myslela, že Winetua už nikto nečíta? to video si dobre odlož, raz ho budeš ukazovať vnúčatám :-)
albe
Veselý zážitok so šťastným koncom, škoda,že si nepridala to video.Vieš si pohotovo poradiť aj keď Ti "prihára" a to je fajn



 



TOPlist