Dobro v nás

siuuu - fotkasiuuu, 21. novembra 2020
Verím v dobro v ľuďoch. Pri jubileu som skonštatovala, že najvďačnejšia som za ľudí okolo seba - rodinu, kolegov, priateľov. Aj
Varecháčov. Som veľmi vďačná za všetky milé a povzbudivé komentáre k mojim receptom aj za konštruktívnu kritiku - toto
všetko ma posúva dopredu. Osobitne sa chcem poďakovať touto cestou @Olinecka za milé gesto - redakcia mi oznámila, že k
mojej výhre z poslednej súťaže bude pribalená aj knižočka receptov, ktorú si Olinecka želala posunúť mne. Zo srdca ďakujem.
@zareaguj


Diskusia k článku

haji
Přidávám se k blahopřání k výročí i výhře. Z celého srdce přeji pevné zdraví, dobrou náladu a hojnost lásky nejen k vaření a pečení! Bohatá tvořivost je ti dána do vínku, takže zdravím sudičky, byly štědré. Milá @siuuu ať se ti daří!
frezia68
@Siuuu : Navrhla si zaujímavú tému....chodím na Varechu sporadicky,obišla som ju. Ale dnes ma zaujala a tiež verím v dobro v ľuďoch .Krásna téma je aj vďačnosť a to súvisí. Dnes,keď na Fb sa stretávame len za opačný názor,ako má autor s názvom : " ovca, krava, otupená, schovaj sa za pec,aj tak tu už dlho nebudeš....a pod.,tak akoby sa dobro v ľuďoch vytrácalo.Aj slušnoť,úcta.......Pýtala som sa pána,ktorý reagoval drzo,vulgárne na Magálovú,ktorá vystupovala v reklame na očkovanie ( aj p.prezidentka,aj iní herci ) či by takto reagoval zoči-voči a či mu pomáha anonymita..Ušlo sa mi tiež. Asi je to dobou.....No a vďačnosť ? Je vďačný človek šťastný,alebo je šťastný človek vďačný ? Asi to prvé...ale je to na dlhšiu tému a nebudem tu nudiť .Ale som vďačná za dobrých ľudí vôkol, za srdečnosť,za milé slová,za strechu nad hlavou,za jedlo,vodu............koľkí ľudia také samozrejmé veci nemajú. Možná to stojí za zamyslenie.
siuuu
@frezia68 (22.2.2021 16:29)

Veľmi pekne si to napísala @frezia68 ... ja pracujem s ľuďmi už roky a vidím ako sa menia - žiaľ väčšinou k horšiemu ... úplne sa vytratila empatia, slušnosť, vďačnosť - je mi z toho veľmi smutno ... a sociálne siete či iné média sú kapitola sama o sebe - niektoré komentáre jednoducho hrôza ... odsúdiť človeka napríklad kvôli vzhľadu, orientácii je dnes veľmi ľahké - osobne si myslím, že tá anonymita tomu výrazne napomáha - je veľmi jednoduché pod anonymným nickom napísať hoci čo ..



 



TOPlist