Ahojko VARECHÁČI ,
píše kamaláska verná portálu Varecha , len som pohodlná , do zberu.
Som v Bojniciach , mne už dobre známom mieste , kde som si liečila v roku 2008 moju dušu a prácou zhumpľovanú telesnú schránku.
Pred nástupom na liečenie , týždeň , čo týždeň aj viac som mala starosti , čo starosti , nervy , čo všetko opúšťam a nestíham, dom , záhradu kde je koppéééc práce , domááááácnosť , kde som ešte čo to nestihla , veľa pošty v PC , čo som nestihla ani prečítať , dokonca ani mojej najlepšej kamarátke z Humenného sa len ohlásiť , rýchlo som ešte postíhala , zavariť , poprať , požehliť , len ten môj manžel nech chodí do práce a za vnúčatami ako cukrík, ešte som v sobotu dala do kávového pácu hovädzie mäsko na sviečkovú (židovka, hovädzie z pliecka) v nedeľu čerstvo navarila sviečkovú , pofotila , keď budem po večeroch na izbe recepty pridávať na moju najlepšiu kamalásku VARECHU , videla som na Jankovi (manželovi) ako trpí že ma nebude vidieť celé tri týždne , kto mu bude raňajky pripravovať , desiatu a obed chystať zo sebou , čakať s večerou na stole , klásť otázky , "ako bolo cez celý deň čo sme sa nevideli , odpoveď aj tak býva na pol žrde , no čo chce baba po 46 rokoch manželstva , aby mi vyznal ako mu budem chýbať , určite chýbam , aj keď potichu.
Prišiel deň "D" pondelok 4 tého októbra , posledná pusa pred odchodom , pohladiť psa LEONA , odchádzam.
Cesta ubiehala ako v rýchliku bola super diaľnica , príchod do Bojníc o dvanástej , prihlásenie , oboznámenie sa s podmienkami , prehliadka u lekára , naordinoval procedúry aby nezruinoval zdravotnú pisťovňu , prvé procedúry mám úspešne za sebou , výborne som si zaplávala vo vonkajšom bazéne , doprajem všetkým varecháčkam (om).ubytko a strava výborné , spolubývajúca ?! môj ročník , no ? môže byť ?!
Počasie ako má byť , jesenné , dokonca dnes doobeda v bazéne plávanie za asistencie slniečka.
Ceny sú tu najlepšie , čo som pozrela v ostatných cenníkoch liečební , ináč @ .
Pozdravujem , ďakujem za priania ktoré ste posielali v príspevkoch.:-))
@jerica fotky ti vložím sem niekde do komentárov, priamo do zážitku to práve teraz nejde...
ešte sa len rozkukávam medzi varecháčkami, ale som tu denne, takže asi sa zaradím tiež do nejakej "kategórie"
len si oddýchni, je krásna jeseň, naberieš nových síl...